náhledy
Pořád ještě se dají borůvky nasbírat i v lese. Zpracovat je můžete čerstvé, lze je mrazit i sušit, výborný je borůvkový džem.
Autor: Getty Images
Barviva obsažená v borůvkách nejenže při sběru solidně barví, díky nim mají borůvky řadu příznivých účinků na lidský organismus.
Autor: Getty Images
Borůvkové koláče mají spoustu nejrůznějších podob, skvělé jsou borůvky i do knedlíků.
Autor: Getty Images
Hrst borůvek na snídani vás třeba v kombinaci s ovesnou kaší pěkně nakopne.
Autor: Getty Images
Obří borůvkový větrník z odpalovaného těsta, ideální letní moučník, který chutná nejlépe úplně čerstvý.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Lívance s jahodovým a borůvkovým džemem s maximálním množstvím ovoce.
Autor: marmeladysafranka.cz