Diskuze
Vše o bramborách: jak je vybrat, skladovat, uvařit i opékat
Děkujeme za pochopení.
J84i41n38d76ř13i85š12k12a 86B29u94r92g52e86r98o18v34á
Brambory zesládnou když přemrznou, a pak už jim nepomůže ani svěcená voda:-))).
K57r28y60š74t62o77f 18L35a94n39í71k
trochu to spravi varit je spolu s rozpulenym stroužkem cesneku.
M46a73r16t11i89n 68V86y70š41v55a81ř97i50l
Nadpis článku opět neodpovídá obsahu. O opékání brambor ani slovo.
J15a82n14a 46N83o56v86á62k41o65v45á
Nečetl jste pozorně, je tam o něm zmínka.
"Přímé opékání na tuku: uvařené brambory před opékáním nechte chvíli odstát a vyschnout. Jen tak se opečou krásně dozlatova."
Je to ve fotogalerii.
M11i44l87a31n 63V30i50k
"Skladujte je v temnu a ideálně při teplotě okolo 4 až 6 °C.
Brambory, které jsou uložené delší dobu při teplotě pod 7 °C, mají tendenci vytvářet jednoduché cukry, čímž zesládnou."
Tak při jaké teplotě se mají skladovat?? Při té zde uváděné PRÝ zesládnou...
R18o56b39e64r22t 22M93a13c83h98a37l76a
brambory sládnou až kolem 0 °C
B78l75a29n20k68a 79F72a70j50k48u51s19o15v18á
... hm, zajimavy, 190 stupnu, nedavno se popisovalo, jak brambory, ktere se smazi pri vyssi teplote nez ca 150 stupnu, vytvareji zdravi skodlive akrylamidy, dokonce i McDonald a dlasi smazarny brambor zmenily technologie, aby bramborove hranolky nesmazily pri tak vysoke teplote, ktera z brambor dela jedy... A te uz zas muzem 190 stupnu, jo?
M70i98l55a79n 65K17l21o14u73č51e20k
Můžete, pokud to nebudete jíst každý den ale třeba 1x za měsíc, tak vám to může být jedno, neotrávíte se.
M50i69r90o52s80l72a87v 34Š64i85m69k80o
Hlavně ale jde o to, kde normální brambory koupit. Kde jsou ty doby, kdy se prodávaly ty, které měly chuť brambor...
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Administrativní pracovník
Velvyslanectví Alžírské demokratické a lidové republiky
Praha