Diskuze
Recept pro záchranáře zbytků v kuchyni: zkuste "nadtopinku" po italsku
Děkujeme za pochopení.
K23e97v48i20n 55H34a21h97n
Tip:
Na ti celý dát plátky mozzarelly (nebo levnější zottarelly) a vložit do trouby, až se mozzarella lehce rozteče (5 min).
Šetřit olejem, jinak se po-to a nebude to lehká večeře.
J47a49r10o55m52í37r 80F20o78b33e88r
A když je chleba plesnivý, nevadí, můžeme tvrdit, že jsme topinku posypali čerstvými bylinkami. Pokud je opravdu starý, nachystejme si k podávání rozbrušovačku. V zimě si rajčata musíme více ochutít a nakrájet na malilinkaté kousíčky, protože chutnají a mají konzistenci jako dřevnatý kedluben.
V52á12c47l37a45v 37J80a34n77o91c66h
Jaký to má všechno smysl, když se na to nakonec dá rajče ...urk... a letí to stejně do koše?
J84i46ř41í 54S95o22u74č27e95k
Zajímavé, jen mi na tom trochu vadí, že je to prezentované jako způsob, jak "zachránit" starý chleba a ještě na tom ušetřit. Reálně jsou totiž ostatní ingredience (rajčata a olivový olej) několikanásobně dražší než čerstvý chleba…
V16á16c21l38a64v 44M50a69l94ý
A vy běžně doma nemáte olivový olej a rajčata? Jde o to, že můžu i se starým chlebe (středomořským u nás spíš např. bagetou) udělat zajímavé jídlo. Lepší než si dát 3 párky a pak funět jak mi je blbě. Ale to nesmíme být v Čechách
A11n82n19a 96A39n72d81r27a79š27o16v82á
A to je jedno, co se udělá. U nás chleba ani rohliky nevyhazujeme. Buďto se suší na strouhanku, anebo se udělají ve vajíčku, topinka s máslem, paprikovou pomazankou, lečem, nebo toust s tím co lednice dá, anebo se zapeče v troubě se šunou a sýrem...
I47v91e26t35a 41Č90e44r55m89á71k19o49v60á
Bruschettu jedině z toustového chleba nebo bagety...na náš chléb směs z rajčat ,paprik česneku a cibule,protlak,pepř,sůl...kdo se neobejde bez masa tak uzeninu na nudličky
V74l27a66d62i12m86í51r 11W18r43h80e75l
To už na tu topinku dáváte v podstatě lečo ne?
P49e12t80r 23Š93r93a10i88e92r
Tp jsou dost knížecí rady. I na fotkách je vidět, že "chleba" je ve skutečnosti bageta... Bruschettu na českém kvasovém žitnopřeničném chlebu si i jako velký experimentátor neumím moc představit...
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Prodej pozemku k bydlení, 1371 m2, Ostrava, ul. Paskovská
Paskovská, Ostrava - Hrabová
2 390 000 Kč