Diskuze
Češi grilují rádi a špatně, neumí vybrat ani maso, říká Pohlreich
Děkujeme za pochopení.
TondaN
před polreichem
smekám. má to v ruce ,nekecá jenom nějaká moudra, jede nemusí se každýmu líbit,dokonce jsem slyšel" má to připálený", ale já bych teda svíčkovou za pěkných 5 nebo 6 set nekoupil,protože bych jí taky moh zmršit a to by byla škoda,neboť co uvařim snímtakže dívejme se a zjistíme,že nepotřebujeme italy a podobně-přitom ital příjemný chlapík jak konec konců každy jižan ale-ovocná ,to tu nemamo-viz tv reklama, a oni zas polreichy
Kovac10
Pohlreich
je možná dobrej kuchař, lepší než Babica, ale já bych od něj nejedl jen z principu, protože on vaří pro snoby ve snobských restauracích, kde se člověk nemůže chovat přirozeně, jinak by ho vyhodili. Takový podniky já nesnáším, už jen proto, že pořádnýho guláše s knedlama se tam člověku nedostane, zato dostane maličkej kousek masa s třema listama rukoly a jednou bramborou, zaplatí za to čtyři kila a pak se stejně dosytí doma. To je mi vyloženě protivný. A že Češi neumí grilovat? Co je to "umět grilovat"? Maso na gril umí dát každej, naložit to taky zvládne každej a sníst taky, tak jakýpak neumí. Pleška trochu přestřelil, ale co už, to se stává i lepším. Co se týče Babicy, jeho jídla, bez ohledu na přípravu a ososbu kuchaře, vypadají normálně a chutnat můžou taky normálně. Ale rozhodně to nebude levná záležitost, jak on sám tvrdí.
desmodromVI@seznam.cz
Re: Pohlreich
Můžete prosím popsat vaše "přirozené chování", za které vás vyhazují z restaurací?
Já myslím, že pokud jíte příborem, neplivete na zem, a velkou i malou potřebu děláte na toaletách, z restaurace by vás vyhodit neměli.
Ale každému je přirozené něco jiného.
Děkuji.
sámvelkýmao
no
na vaření dle pohlreicha by bylo třeba 500 kč na osobu a den,ale co řekne má alespoň hlavu a patu.zato vaření babiceho mi připomíná vaření pejska a kočičky..............
airwar
Re: no
A zkoušel sji podle Babiceho receptů někdy něco vařit? Já ano, jde to a je to chutné.
Jan9002
V neděli jsem griloval na žule.
To bylo super maso! Jenom posolené a jinak nic. MŇAM!
Zálohovaný obal 10
Re: V neděli jsem griloval na žule.
Není nad rozpálenej asfalt !
D.Brux
Purista Pohlreich
Pohlreich je purista a jeho nekompromisní purismus možná to funguje v typu restaurace, které šefuje. Určitě má hodně pravdu v tom když kritizuje naše veřejné stravování, nicméně tady je nějaká česká realita a za ní nelze udělat tlustou čáru.
Poslouchal jsem ho ovšem u toho grilování (plytké crcání s Pavlovskou jsem vypouštěl) a v jednom se dost mýlí: to o čem mluví je puristický gril ve australském stylu. Tam se prohání mraky hovězího a prostě nic jiného než krvavý angus se tam nejí.
Ovšem v takovém Karibiku nebo ve latinském (hispánském) světě by se se svými uleželými krváky ani nechyt. Navíc se griluje všechno, brazilský gril jsou grilovaná kuřata, vedle vepřové, vedle hovězí, a jako příloha grilovaný baklažán. Ke grilovaným rybám běžně dostanete grilovaný ananas, grilovanou kukuřici atd. Prostě svět grilu jak to popisuje, hovězí steak ve vlastní krvi, je jenom JEDNO lokální specifikum, které je navíc děsně jednotvárné, a rychle se přejí.
VyMeTaky,2
Re: Purista Pohlreich
Pohlreich a purista? Jděte zkusit kdysi vyhlášený podnik, kterýmu teď kraluje. Mizernej kuchař, mizernej a drzej personál. Nikdy více.
vladino
Zuhelnatělej steak od Pohreicha bych nedal huby!!!
Brrrrrrrrrrr.....
Petr Tenzor
Re: Zuhelnatělej steak od Pohreicha bych nedal huby!!!
Zuhelnately? To si asi pletete s jinym "mistrem" - na B.
falm
Když si budu chtí pochutnat na jídle
určitě si nedám něco a la Polreich. A od Polreicha už vůbec ne. Ten pán možná rozumí kuchařské show, ale vaření mu moc nejde. Jen žvanivý kecy. Pro snobský blbečky.
VyMeTaky,2
Re: Když si budu chtí pochutnat na jídle
Pánovi také nejela lahodná krmě v ex-café Imperiál?
jupikjupik
nejlepší divák je takovej
kterej v pondělí sleduje Pohlreicha, úterý a středa griluje z prorostlého, aby to mělo správnou chuť a ve čtvrtek Ceithamlovou a Havlíčka a od pátku do úterý váží kuřecí maso na váze.
Kovac10
Re: A pak si všichni myslí že ty rakoviny atd
tak si doma žer obilí, trávu, jehličí, pampelišky a kaštany a nestěžuj si. Z kvaliutního masíčka rakovinu nedostaneš, a i kdyby, na něco se umřít musí
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Pronájem výrobního/skladovacího areálu Sněžka
Jugoslávská, Náchod - Staré Město nad Metují