náhledy
Tady si vybral každý.
Autor: Marek Burza
Mléčný bar na takové akci na první pohled vypadá nepatřičně, ale vzhledem k tomu, že mléko se používá jako neutralizátor pro pálivou chuť chilli, to vlastně nebyl špatný nápad.
Autor: Marek Burza
Hmyz na talíři, tentokrát samozřejmě s chilli papričkami
Autor: Marek Burza
I obyčejné cappuccino je potřeba okořenit.
Autor: Marek Burza
U stánku zahradnictví, kde jste mohli koupit nejen čerstvé produkty, ale i semínka.
Autor: Marek Burza
Už před začátkem bylo vzorně připravené i technické zabezpečení akce.
Autor: Marek Burza
Stánky s bylinkami patřily k nejpopulárnějším.
Autor: Marek Burza
Na chillifest se sjeli snad všichni, kdo umějí poskytnou street food.
Autor: Marek Burza
Oči by chtěly, ale žaludek by takové množství asi nevydržel.
Autor: Marek Burza
Výhodou chillifestu je to, že než si koupíte nějakou máčku, můžete ji ochutnat.
Autor: Marek Burza
Nechyběly ani klasické food tracky.
Autor: Marek Burza
Ochutnávka chilli omáček a pesta
Autor: Marek Burza