Diskuze
VIDEO: Když dojdou brambory a zbude chleba, napečte chleboráky
Děkujeme za pochopení.
T14r30a10i97k37o 38T59r87u37h23l95a29r
...ale ale.. to je kecu, kdyz lidi za tricetilety valky jedli kuru ze stromu a hlinu s vodou,
jak ten chutnej chlebacek a na vyjetym oleji by rady pochutnali. uz z vas nekdo ochutnal hlad na cibulce?
T19r52a55i22k93o 10T40r58u59h74l27a32r
uz dlouho jsem se tak nezasmal, jako u prispevku na chleboraky,
nekdy po drsne noci, rano slejvam z lahvi ,co tam jaxi zbylo, a pak tomu rikam
"nebesky chlebicek" jestli to ma neco spolecnyho, ted nevim, ale chutna to podobne...
M17a14r52i31e 22Č41e55r14m53á15k32o51v94á
Staré pečivo vozím příbuzným na vesnici a dostanu za to vajíčka. Nebo ho naházím do řeky kačenám.
D78a69n20a 65T77a53n18k49e58r
wow, tak ano... vyrazilo dech...
J27a23n 85H85o55r70s35k79ý
Doporučuji vám to video stáhnout pryč. Až se na posledních pár vteřin podívá revizní technik elektro (ty dráty nad hlavou toho šmakujícího) tak to s ním buď praští nebo vám to tam zavře!
J14a67n49a 80M33e70r74o16p87e
Zase na tom videu je vidět, že to, co nazývají tvrdým chlebem je tak den-dva starý chleba.
D50a89v52i14d 61M87a49r18e48š
Tento recept je převzat z mimibazaru? Vypadá to na óbr mňamku
M78a61r69t57i18n 34P17r36o54s10t43ý
˝predbehl jste me. Presne jsem chtel napsat, ze to je mnamka z mimibazaru.. na iDnesu se uroven snizuje rapidne, jako teplota v zime na Sibiri...
P34a28v83e54l 97B45í48n90a
Já si nemůžu pomoct, ale to je nějaký lálalend ne? Připojuji se k těm, co jim připadá dívné, že bych měl již jednou pečenou mouku z vodou rozmočit ve vývaru a fritovat. To si ho raděj nalámu do polévky, udělám z něj krutonky nebo pošlu babičce ať se mají slepice dobře... Navíc, běžný chleba z obchodu spíš chytne plíseň, než by uschnul, to by potom bylo co PENICILORÁKY ?
J70a65n32a 45M59e54r37o70p80e
To asi kupujete divný chleba nebo ho blbě skladujete. Ve chlebníku spíše ztvrdne, zabalený v teple v igelitu holt do dvou dnů zplesniví - zvláště nějaký nekvalitní plesnivý málem z obchodu.
M30a27r40e34k 15K79u32b25r45t
A když nemáte chleba, dejte tam piliny...
L42u84c69i80e 25B70a67r59t63o51ň10o26v77á
Zachraň rozum....starý chléb se zpracuje jako topinky nebo se lehce opeče,klidně i na sucho, naláme do vodové polévky, přidá se česnek, sůl...a také se člověk nají. Lépe, dle tradice a méně pracně....
L23u39c34i97e 62B96a46r54t30o42ň22o10v92á
Tak já nevím, pořád mi to nedá, co to má za smysl...a navíc iniciativa "Zachraňte jídlo"....vždyť s tím jídlem takto přímo plýtvá a základní suroviny promění v neurčitou hmotu osmaženou na oleji. To je tak neekonomický a také nezdravý recept. Když nemám brambory, tak proč vyrábět jakobramboráky....když má vývar, proč ho lije na starý chléb a pak rozhňahňá? Chléb, který už je upečený, má v sobě mouku, a jeho fantastickou vlastností je, že jej lze použít jako univerzální přílohu či doplněk takřka k jakémukoliv jídlu. Už přece do něj nemusíte znovu přidávat mouku a zase ho smažit. Stačí ho pouze nalámat jak je již do hotového jídla nebo jako chléb opéci. Mám vývar plus starý chléb. Chléb opeču na sucho a konzumuji s vývarem a třeba trochou česneku nebo ho tam rovnou přidám do vývaru. S tou trochou mouky a vajíčkem, co dále zmiňují, mohu vývar zahustit (mouku osobně vynechám), přidám citovaný porek, sůl pepř, kmín a bude z toho chutná polévka. Nebo budu mít vývar (nebo čirou česnečku, když tedy bude jenom voda) s opečeným starým chlebem a ten pórek podusím, osolím opepřím, pak umíchám ta citovaná vajíčka, smíchám s pórkem a mám dva chody. Ale jestli chce hutnou smaženou šlichtu, tak to pak jo....
I77v74a 74Z30i13k34e90š32o46v74á
Teda fuj, na filmu ještě hnusnější než v popisu. Když už zbyde tvrdý chleba, topinky to jistí - dají se přiložit úplně ke všemu. A nebo chudí (případně bohatí) rytíři - to se krajíc chleba protáhne vajíčkem (chudý) nebo vajíčkem s nastrouhaným sýrem (bohatý) a na kousku másla usmaží. A když chci hodně bohatýho rytíře, položím na to plátek šunky nebo nějaký salám. Tak proč proboha patlat takovýhle humus!
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...
Rodinný dům se zahradou
Albrechtice, okres Karviná
4 530 000 Kč