náhledy
Chřest nastrouhaný na nudličky a krátce grilovaný má vynikající chuť mladého zeleného hrášku.
Autor: Cuketka.cz
Chřest se dá upravovat přinejmenším 7 základními způsoby.
Autor: Cuketka.cz
Spodní konce chřestu nesmí být zaschlé. Chřest má být křehký, ne ohebný, jeho stonky o sebe musí vrzat.
Autor: ceskychrest.cz
Opečení na tuku chřestu svědčí. A nebojte se na to jít rychle a zprudka.
Autor: Cuketka.cz
Zelený chřest pěstovaný na světle, tedy normálně nad zemí, má víc vitaminů i minerálů než chřest bílý pěstovaný ve tmě.
Autor: ceskychrest.cz
Chřest chutná i v kombinaci s širokými nudlemi a šunkou
Autor: ceskychrest.cz
Grilujte zásadně zelený chřest, ten bílý se na gril nehodí. Potřebuje uvařit.
Autor: FTV Prima
A chřest nezapomeňte otáčet, nepotřebuje grilovat dlouho.
Autor: FTV Prima
Grilovaný chřest v marinádě ochutíte a můžete podávat.
Autor: FTV Prima
Hlavičky chřestu lze použít i jako zeleninu do polévky (přidávat ovšem až nakonec).
Autor: Anny Grosmanová