Diskuze

Čínské sušení rajčat ve velkém a na ostrém slunci bere dech

Čínští zemědělci nejsou žádní troškaři. Nejen jejich plantážím tak nedohlédnete konce. Platí to i pro plochy, na kterých producenti z provincie Xinjiang suší právě sklizená vyzrálá rajčata.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vymiczek

27. 8. 2011 10:23
Ano

Ano, zbytečně jsem to paušalizoval. Jsou druhy ovoce atd, které jsou chuťově někde jinde, než ty věcy prodáváané u nás, ale tady jsme u těch rajčat, a tam musím trvat na tom, že rajče z číny je hnus, stejně tak česnek - opět bez chuti a bez zápachu. A v Číně jsem bohužel nebyl, ale jsem si téměř jistý, že restaurace atd používají spíše suroviny z měnších farem etc a ne z velkopěstíren, kde je kvalitaž na druhém místě.

přeji hezký den.

0 0
možnosti
TH

airwar

29. 8. 2011 14:26
Re: Ano

V číně jsem strávil pracovně měsíc v loňském roce, několikrát jsem navštívil v Shanghai ze zvědavosti typickou čínskou restauraci a nutno říct že to bylo jen pro otrlé, většina jídel jakoby bez chuti, nedovařených atd. Upozorňuji že to byly jejich typické restaurace, žádné podniky pro cizince. Takže jejich stravování na mě dojem neudělalo, nehledě na to že číňani jsou i při stolování děsný prasata. Jse mrád že jsem to viděl, zažil ale nic co bych chtěl někdy opakovat.

0 0
možnosti
RK

rewerz

26. 8. 2011 18:13
Spomienky :)

Pred cca 6 rokmi som sa niecoho podobneho zucastnil v Taliansku. Zalezi od farmara ako tie paradajky pestuje. Susedny farmar to striekal nejakou chemiou aby mu rychlejsie dozreli ten nas to nestriekal nicim. Urcite mnozstvo islo na priamy predaj, nieco sa krajalo, susilo presne ako na obrazkoch a zvysky (zvysky myslim prezrete, hnile, plesnive paradajky) isli do velkych bedni a mnam na kecup :)

A neverili by ste ako krasne vonaju susene paradajky R^

0 0
možnosti

Čakys

26. 8. 2011 14:56
Není nad rajské z vlastní zahrádky :-)

R^

0 0
možnosti
MB

Gilgameš

29. 8. 2011 0:18
Re: Není nad rajské z vlastní zahrádky :-)

R^

0 0
možnosti
MB

Mo_Berg

25. 8. 2011 14:29
Tak tam

bych chtěl teda makat. 8-o

0 0
možnosti
K

klapzubova

25. 8. 2011 20:34
Re: Tak tam

Cestovní kancelář Romea tam vozí brigádníky;-)

0 0
možnosti
B

brezovak

24. 8. 2011 23:26
soudruzi

v Číně jsou hold machři , jen se ty jejich rychlovýpěstky nedají jaksi žrát

0 0
možnosti
ZW

evil_nasty

24. 8. 2011 22:50
...

"Sušené rajčata" - to je na facku :))) [>-]

1 0
možnosti
OU

25. 8. 2011 14:40
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
V

Vymiczek

24. 8. 2011 20:30
HEh

činské rajčata :D Aneb rajčata bez chuti a bez vůně. DĚKUJI nechci :)

0 0
možnosti
IJ

Inkvizitor Johny

24. 8. 2011 22:12
Re: HEh

No já nevím, ale z fotek se mi nezdá, že by to sklízeli zelené, nechávali dozrát cestou, atd...jako ve Španělsku:-P

2 0
možnosti
MJ

Labia Majora Zemanová

24. 8. 2011 19:19
...

Nejlepsi jidlo je Pangasius se susenymi rajcaty R^

0 0
možnosti
SB0

stará Blažková 05

24. 8. 2011 18:15
...a co jako?

1 0
možnosti
NTCM

Noli tangere circulos meos

24. 8. 2011 15:31
na pizzu neni nic lepsiho nez susena rajcata

R^

0 0
možnosti
MJ

Labia Majora Zemanová

24. 8. 2011 19:15
Re: na pizzu neni nic lepsiho nez susena rajcata

suche z nosu

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich

20. března 2024

Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly

27. března 2024

Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...