náhledy
Rajčata se krájejí na polovinu přímo na pultících sušáren pod širým sluncem. "Kráječi" se snaží chránit před ostrým sluníčkem seč mohou.
Autor: Profimedia.cz
Na uvolněná místa se okamžitě doplní další zralá rajčata a naběhnou k nim pracovníci, kteří je přímo na místě krájejí na polovinu.
Autor: Profimedia.cz
Během sušení se rajčata sesychají a nepotřebují už tedy k dosušení tak velkou plochu - obsah jednotlivých dřevěných lísek se tedy průběžně sesypává dohromady a uvolňuje se tak místo pro další várku právě sklizených rajčat.
Autor: Profimedia.cz
Jednou z variant, jak sušit rajčata, jsou rovnoběžné řady dlouhatánských dřevěných stolů. Z obou stran jsou přístupné, aby se na ně dala nakládat nová a nová zralá rajčata, krájet přímo na místě na poloviny, obracet a sesychající stahovat.
Autor: Profimedia.cz
Rozpůlená rajčata se usuší i na zemi, což mají Čínani dobře vyzkoušené. Efektivně tak řeší nárazovou potřebu velké plochy pro sušení rajských plodů.
Autor: Profimedia.cz