Diskuze

Podzimní úroda hub udělá radost po celý rok

Nevíte, co si počít s houbami nasbíranými v posledních teplých podzimních dnech? Dáme vám několik tipů, jak s nimi naložit. V zimě se budou hodit do bramboračky nebo na smaženici.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SNP

Slepice na paprice

27. 3. 2009 8:15
Lák

můžeme obměňovat podle chuti - a recept je kde?:-P

0 0
možnosti
JJ

jambe

15. 11. 2008 1:26
houbarsky diletant

Pokud davate houbičky do mrazaku NIKDY je pri vareni NESOLTE jak rika navod, bo sou pak rozbredle na bahno. Gurman soli houbicky stejne jako jatyrka az při konzumaci pane REDAKTÓRE. Zkušenost uz nasich babicek a pra pra pra babicek ;-)). njn zas to psal nejakej PAPARAZI ))) co nekde neco zaslechl a doplnil to svymi teoretickymi blaboly, bez radeji redaktůrku psat o politice

0 0
možnosti
JJ

jambe

15. 11. 2008 1:28
Re: houbarsky diletant

... jo abych nezapomnel je tam potreba k vode pridat trosku domaciho veprovyho sadylka, ale to neradi slysi ti EURODIETARI. Ale bez toho to neno to pravy houbovy. Dobrou chut preju

0 0
možnosti