Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Vyzkoušejte ryby grilované v papilotě nebo uzené ve starém pekáči

Ryby připravené na grilu představují jednu z největších delikates. Navíc je oproti jiným masům jejich příprava snadná, rychlá a nenáročná. Je tedy ideální čas spojit příjemné s užitečným a dát na rady odborníků, že by se maso sladkovodních ryb mělo objevit na našem jídelníčku nejméně dvakrát týdně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

vymrzovac

výborně !

v sekci ZDRAVÍ článek o tom, jak je grilování škodlivé, v sekci HOBBY nám radí grilovat ryby:-©(Y):-©

0/0
15.5.2009 9:02







Najdete na iDNES.cz