Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Upečte si trvanlivé adventní dekorace podle francouzského receptu

Tradiční francouzské ozdoby z mouky a soli jsou narozdíl od vizovického pečiva těžké jako keramika. Na větvičky proto můžete zavěsit jen opravdu drobné kousky. Větší věnečky na dveřích či na stole ovšem vypadají kouzelně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

azojaši

aha

neni lepší udělat to z moduritu...? vypadalo by to podobně

0/0
29.11.2009 19:29

zcek

???

Pečeme 5 hodin??? No to bude pěkně drahý věnec:)))

0/0
28.11.2009 20:23







Najdete na iDNES.cz