Diskuze

VIDEO: Hranolky z kapra nejsou cítit rybinou a nenajdete v nich jedinou kost

Kapřímu masu se mnoho lidí vyhýbá kvůli kostem a typické vůni. Tento problém ale snadno vyřešíte, když rybu stáhnete z kůže a maso nakrájíte na tenké plátky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eukubusen

8. 12. 2009 21:05
typickou vůni?

autor chtěl napsat zápach, ne li odporný smrad

0 0
možnosti

cport

12. 12. 2009 15:25
Re: typickou vůni?

naopak, napsal to dobre. A komu to smrdi, at se da na Nowaco filety;-D

0 0
možnosti

mpixel

8. 12. 2009 15:08
Ten kuchař je úplně mimo

pečená kůže je na kaprovi to nejlepší.

Pokud někdo nechce poznat že jí kapra, ať si koupí filé. Je podstatně levnější.

A další blaf je používat česnek v prášku. Fuj tajbl, to je restaurace. škoda že tu není blicí smajlík. ;-O

0 0
možnosti

prochin11

8. 12. 2009 19:43
Re: Ten kuchař je úplně mimo

To jo, pěknej hnus...

0 0
možnosti

Sallmi

8. 12. 2009 12:54
to je tedy kuchař

Co je sakra na čerstvém česneku za více práce?

0 0
možnosti

error404

8. 12. 2009 13:28
Re: to je tedy kuchař

no jo. ten "granulovaný česnek" už je jen třešnička na dortu ;-D Polreich by ho umlátil tím košíkem z friťáku :-)

0 0
možnosti

jitounek

8. 12. 2009 12:42
Kapří hranolky

Mňam, mňam, mňam :-) Na kapří hranolky jsme vždycky jezdili do Třeboně do Šupiny! Byly vynikající. Akorát nebyly obalené jen v mouce, ale v těstíčku s bylinkama. Po letech jsme zase byli v Třeboni, teď už tam kapří hranolky dělá každej druhej bufet a stojí to za @ :-/

0 0
možnosti

REN_STIMPY

22. 12. 2009 18:30
Re: Kapří hranolky

u Supinky (Supiny) jsem jedl v lete candata se syrovou krustou a byl neprekonatelnej, hranolky si tam ovsem hodne lidi davalo stale....

0 0
možnosti

ppc1500

8. 12. 2009 11:42
Kapr

Já osobně kapra miluji, jím ho docela často a vůbec mi nevadí charakteristická vůně. Delší dobu ho ztahuji z kůže kvůli podkožnímu tuku a taky se mi lépe porcuje a odbadá čištění od šupin. Kosti nevadí ani dětem, už se naučili je vybírat. Je pravda, že jim nedávám ocasní část, tam je nejvíce drobných kostí. Ta část i s hlavou putují do rybí polévky....

Osobně bych si nikdy nedal na Štědrý den nic jiného než kapra. Krocan do domu ten den nesmí...

Hezké svátky všem....

0 0
možnosti

joensfredriksson

8. 12. 2009 11:09
kapr

kapr vynikající ryba, já dokonce miluju ten rybí "smrad". Naopak nemusim pangase, ketrej je bez vůně a chuti. Dělám kapra po celý rok, hlavně podle srbských a chorvatských receptů a je to super...

0 0
možnosti

Misha.in

8. 12. 2009 0:57
zajimave

!!:-P

0 0
možnosti

derjunge

8. 12. 2009 0:52
No...

Tak jako kapří hranolky nejsou zas tak špatný, když někdo má něco proti kostem... Ale prostě kapr je dobrá ryba, jen se musí umět dobře udělat...

0 0
možnosti

error404

8. 12. 2009 0:44
to je nějakej vtip??

pán je asi Babicův bratr. jen totální hovado může vzít kapra, obalit ho a naházet do friťáku. Rv kapr není sám o sobě nic moc maso. ovšem tahle úprava z něj dělá zrůdnost hodnou nádražního bufetu. chybí tady blicí smajlík :-P

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně
Šárka Hamrusová: Díky laktační poradkyni jsem si přestala myslet, že je chyba ve mně

Šárka chtěla kojit. Chvíli to ale vypadalo, že se jí to nepodaří. Díky správně zvolené laktační poradkyni nakonec dosáhla úspěchu. Poslechněte si...