Diskuze

VIDEO: Letos si připravte kapra jinak, vyzkoušejte pivní těstíčko

Místo klasického trojobalu vyzkoušejte připravit kapra v pivním těstíčku. "Obyčejný" kapřík se tak promění v křupavou pochoutku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stareksoft

23. 12. 2009 12:28
friťák

to mi prosím někdo povězte ten smysl nejprve hodit rybu na pánev a pak do friťáku? Doma friťák mám a cokoliv do něj hodím, je 80x hezčí a líp usmažený než cokoliv na pánvi a rozhodně to mámnohem lepší tvar.

0 0
možnosti

KarelV

22. 12. 2009 20:43
Novoty raději nanečisto

Udělali jsme si loni lososa smaženého v pivním těstíčku - výsledek žalostný: bylo to tvrdé a vůbec nám to nechutnalo. Novoty by si každý měl RADĚJI nejprve nanečisto vyzkoušet.

0 0
možnosti

captain cook

23. 12. 2009 4:03
Re: Novoty raději nanečisto

delal jsi nejake jidlo z lososa predtim, nebo to byl tvuj prvni pokus?

Losos je totiz ryba hodne hakliva na tepelne zpracovani. Dost lidi dava prednost ji jen tak lehce osmazit na masle z obou stran nebo lehce z obou stran ogrilovat, aby na povrchu byla opecena, ale uvnitr porad jeste syrova. Ja davam prednost lososovi, ktery je sice propecen naskrz, ale musi se to strasne hlidat, aby to nezustalo na panvicce nebo grillu dlouho, protoze maso pak rychle ztrvrdne.

Losos je ryba ktera se absolutne a vubec nehodi na smazeni v jakemkoliv obaleni. Japonci ho radi syroveho v sushi, Severani ho nakladaji do laku a soli = gravalax a to se ji marinovane-syrove, podobne uzeny losos je syrovy.

0 0
možnosti

Norkey

22. 12. 2009 16:23
nech kapra žít!

no letos kapra určitě na vánoce jíst ani nezačnu, když jsem s tím neačal ani doteď :-P

0 0
možnosti

Míra__

22. 12. 2009 19:36
Re: nech kapra žít!

Rozhodně je třeba to všem sdělit

0 0
možnosti

bankéř-ka

22. 12. 2009 9:41
Celý

rok se těším na klasickýho kapra v trojobalu tak si ho nebudu dělat jinak...

0 0
možnosti

azojaši

22. 12. 2009 11:15
Re: Celý

přesně tak

0 0
možnosti

mikesi

22. 12. 2009 8:44
bro

classical kiwis fush and chups - shop smells like shit, but it´s bloody tasty.

0 0
možnosti

captain cook

22. 12. 2009 14:41
Re: bro

nezapomen objednat "sex fush and chups"

0 0
možnosti

peld

22. 12. 2009 8:13
Díky...

za přesný popis výroby těstíčka. Jako kuchař-samouk to oceňuji! 8-o

0 0
možnosti