Diskuze

VIDEO: Tatarák z lososa - blesková pochoutka na poslední chvíli

Nabídněte hostům tatarák z lososa. Je hotový za chviličku a stane se hvězdou přátelského pohoštění.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hmmajteti

10. 1. 2010 16:24
okuz

ruiiii

0 0
možnosti
HD

opportunity

31. 12. 2009 15:08
blesková pochoutka na poslední chvíli

na poslední chvíli jdu ulovit lososa

0 0
možnosti
K

keyz

31. 12. 2009 0:12
lososák?

nemělo by se to jmenovat lososák? Z tatara většinou bývá jen atentátník

0 0
možnosti
JK

jknedlik

30. 12. 2009 22:00
rybí paraziti

Parazity žijící v mase lososa je rozumné zmrazit. Filety z lososa se zamrazi den předem a před použitím se pomalu rozmrazí.

0 0
možnosti
RB

donau

30. 12. 2009 13:27
...

tento recept patri k najjednoduchsim. osobne kmin nedavam. co mozem odporucit tak k spominanym ingredienciam pridat dijonsku horcicu, biele vino a kôpor. kopor sa da nahradit kaparami. Lososovy tatarak je skutocna lahodka a mimoriadne zdrava. Dobru chut.

0 0
možnosti
J

joensfredriksson

30. 12. 2009 17:18
Re: ...

no, všechny jmenované suroviny jsou dobré, ale dát si dijonskou hořčici a potom víno, tak mi bude chutnat jak voda, protože ta hořčice paralyzuje chuťové buňky - možná by bylo lepší ji rozředit vodou a trochu osladit

0 0
možnosti
PH

1_130_202_135

30. 12. 2009 10:26
Zajímavý recept

ještě by to chtělo doplnit, jak připravit imitaci toho lososa z točeného salámu...

0 0
možnosti