- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
na poslední chvíli jdu ulovit lososa
nemělo by se to jmenovat lososák? Z tatara většinou bývá jen atentátník
Parazity žijící v mase lososa je rozumné zmrazit. Filety z lososa se zamrazi den předem a před použitím se pomalu rozmrazí.
tento recept patri k najjednoduchsim. osobne kmin nedavam. co mozem odporucit tak k spominanym ingredienciam pridat dijonsku horcicu, biele vino a kôpor. kopor sa da nahradit kaparami. Lososovy tatarak je skutocna lahodka a mimoriadne zdrava. Dobru chut.
no, všechny jmenované suroviny jsou dobré, ale dát si dijonskou hořčici a potom víno, tak mi bude chutnat jak voda, protože ta hořčice paralyzuje chuťové buňky - možná by bylo lepší ji rozředit vodou a trochu osladit
ještě by to chtělo doplnit, jak připravit imitaci toho lososa z točeného salámu...