- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pohlreichův pořad mi nikdy nebyl příliš sympatický právě kvůli jeho hlavnímu aktérovi. Jenže ono je to vlastně právě to, co většina (nebo aspoň ekonomicky zajímavá část) lidí chce. Ve formátu takového pořadu prostě MÁ BÝT kuchař grobián. A Pohlreich do toho jenom sednul.
Jiná věc je, že spousta výtek je zcela oprávněná. Viz ten košík dochucovadel. Jednou jsem si ve své oblíbené restauraci dal "kuře na francouzských bylinkách". Smažené kuře zalité smetanovou omáčkou, ve které byla rozmíchaná vegeta. To byla slušná minela.
Nejde jen o "lidi", jak pises. Jde o to, ze takhle to ve spouste kuchyni chodi, kuchari jsou tak trosku delnicka profese (snad se nikdo neurazi, sam jsem kuchar) a podle toho taky vetsinou vypada jak slovnik, tak chovani. No a kdyz pak P. prijede do nejake kuchyne, musi na ne proste a jednoduse mluvit jejich jazykem, jinak by si ani poradne nerozumeli.
rozčilují nad Pohlreichovým hrubým slovníkem... Inu, po pohledu do nitra některých provozoven, by majitelé a kuchaři kromě vulgárních výrazu zasloužili i pár pořádných kopanců do řitě...
nevím, jaký je Pohlreich kuchař, ale ten pořad mě vytáčí z principu, je to jenom vykrádačka Gordona Ramseyho a kterýkoliv kuchař by ten pořad dělal by stejně dostal instrukce chovat se jako hovado, pac tak to dela i velky Ramsey..nehledě na to, že to neustálé nadávání a volování je neskutečně odpudivé, dělá to z člověka primitiva a kdo si kurnik chce nechat kecat do práce od primitiva?
Ano, to je tady bohužel celkem běžný přístup. Jak v politice. Může to být zloděj, defraudant, mafián nebo vlastizrádce. Ale když mluví hezky způsobně a nepoužívá ta ošklivá slůvka, stejně ho stádo blbů zvolí. Hlavně aby neřekl třeba "vole" nebo tak něco.
nevím, jaký je Pohlreich kuchař, ale ten pořad mě vyt
půl hodiny a viděl jsem jen salát z hub. Uvařil hovězí maso a osmahl rybu. Udělal i zeleninovou polévku, která asi kuchařům podle xichtu nechutnala. Pořad hrozný, co ta majitelka vydělá na jídle nevím. Chaos, nadávky arogantního bl ba, nic pozitivního v tom pořadu nevidím. Ten je akorát zralý vyhodit z pořadu, divadelník. Ať ukážou jídelní lístek co jim poradil a za 14dní ukážou, kolik tam příjde lidí na jídlo! Předpokládam, že lidi spíš odpuzuje, než přitahuje. Je to od Primy šlápnutí vedle i když tu je pár jeho nadšenců ale budiž ať jim chutná, já si třeba dám od Topolánka knedlo vepřo abych mu udělal radost.
jj, přesně tohle by vysvětlovalo, proč má ve svým café imperial furt narváno, rezervačku si musíš dát ranec dopředu... jdi se k němu někdy najíst, dej si jen blbou svíčkovou a pochopíš :o)))
Hvězdu vod pneumatik nemá, nejlepší obsluhu ani kuchyni taky ne, ale je to supr profík, co všem poradí.
To možná nemá, ale pořád je to jedna z nejlepších kuchyní v Praze.