Diskuze

Sýrová pomazánka s červy pěkně křupala, tvrdí redaktor MF DNES

V rámci kurzu vaření hmyzích specialit vyzkoušel redaktor MF DNES Ondřej Černý, jak chutnají. Kurzy vedl Petr Ocknecht, kuchař a cukrář z brněnského Palace Hotelu. Podle něho jsou někteří lidé za cvrčky a červy ochotní jet i stovky kilometrů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

HLNOCD4

5. 4. 2010 22:35
uprime receno....

radsi chcipnu hlady nez abych zral nakej hmyz. Muze to bejt tisickrat vyzivny, ale do huby to proste nestrcim.

0 0
možnosti

lipl

5. 4. 2010 12:47
Hmyz je potrava budoucnosti

Třeba v pečivu, tam je larev potemníka...

0 0
možnosti

Lanta2004

5. 4. 2010 11:27
Nic nového ani překvapujícího

Při svých cestách JV Asií jsem ochutnal nejeden druh hmyzu a mnohé mi dokonce chtnalo.

Třaba v Thajsku smažené a nějakým kořením posypané kobylky a červi - chuťově bych to přirovnal k arašídovým křupkám - mňam;-)R^V Kambodži jsem sice musel chvíli překonávat odpor k ochutnávce smaženého velkého pavouka sklípkana,ale když člověk zavře oči a soustředí se jen na chuť tak popravdě je to celkem dobrý.A hlavně plný proteinů a vitamínů;-)

0 0
možnosti

Xladi

5. 4. 2010 10:09
Pro pana redaktora

bych měl výborný lipový čaj se sušenými muškami živenými jen lípou, nějak jsem nedotáhl sušení a oni se mi ve sklenici romnožili, bohužel nejsem schpen to pozřít tak to pít nebudu;-D

0 0
možnosti

Dobrý Táta

5. 4. 2010 9:20
Tak tak

Přesně takhle si představuju všechny redaktory serveru iDnes. Obtloustlé třicátníky, kteří jsou líní se oholit, ale nejsou líní se nažrat nějakou žouželí. K tomu samozřejmě obligátní slušivé brýle, abychom tomu dali punc serioznosti a intelektu. Krása...

0 0
možnosti

Cenzorova Matka Je Stara Pochva

5. 4. 2010 9:21
Re: Tak tak

vyborne tati, pripojuji se R^R^R^

0 0
možnosti

slavex

5. 4. 2010 8:50
Tak . . . . . . . . . . . . . . . ? ! ? !

Jediné co mně po přečtení tohoto propagačního článku napadlo je staré ale dobré pořekadlo : "Dobré prase všechno spase" ! ! !   Rv Rv Rv

0 0
možnosti

Quick

5. 4. 2010 8:48
překlep

myšleno bylo"žádný Kód"... ne jód i když ten jim možná taky chybí a cvrčkové jim ho dodaj!

0 0
možnosti

Quick

5. 4. 2010 8:46
trapné

Je to vážně trapná záležitost. Je ten kdo jí hmyz vůbec ještě člověk? možná dovedu pochopit zoufalce někde na jihu planety kde nemají vůbec co jíst ale v evropě v 21.století bych čekal že cvrčky a moučné červy bychom mohli nechat k snědku spíš ptákům a vůbec těm kterým je tahle potrava vlastní.

to že se servírují v hotelu je fakt ubohost a vypovídá to mnohé o těch co se na tom podílejí.ale na druhou stranu -někdo prostě v sobě žádný jód nemá-podívejte se do konga -tam se pojídají dodnes lidé mezi sebou.taky jim to připadá normální...

0 0
možnosti