Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Pohlreich s Italem v kuchyni na nože nejsou: oba raději poctivě vaří

"Když je naučíš vařit doma, aspoň budou vyžadovat něco lepšího i v restauraci," říká na návštěvě v dnešní show Emanuela Ridi „S Italem v kuchyni“ Zdeněk Pohlreich. A sám také přiloží ruku k dílu. Kromě italských specialit se díky tomu dočkáte i receptu na výborný univerzální omáčkový základ.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

barabura

29. 6. 2010 10:32
díky Italovi

jsem objevila "svoji" milovanou kuchyni mňam

0 0
možnosti

David500

28. 4. 2010 19:21
Podle

mne mají nejlepší recepty ti "Kluci v akci". Jsou jednoduché, z jednoduchých ingrediencí.

0 0
možnosti

Wendolene.

25. 4. 2010 21:59
Proc by take meli byt na noze?

Kazdy ma uplne jiny typ poradu, Pohlerich ucinkuje v Ano, sefe, kde se snazi zachranit topici se ceskou "gastronomii" , a Ital vari, obycejny, prijemny porad o vareni. Verim, ze ti dva by se v kuchyni shodli nebo dokazali domluvit, zatimco Babica by prskal vic nez jeho panvicka plna kari a blafu;-D

0 0
možnosti

chesterfield

26. 4. 2010 0:53
Re: Proc by take meli byt na noze?

Ale prd, tady jde o to, že se respektují. Narozdíl od Babicy tyto pánové o gastronomii něco ví.

0 0
možnosti

Patriot2009

25. 4. 2010 19:37
V ČR se v hospodách vaí fakt hnus

Rv

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

26. 4. 2010 13:06
Re: V ČR se v hospodách vaí fakt hnus

Jak ve kterých, určitě patriot?

0 0
možnosti

Kurt21

25. 4. 2010 16:56
To nejobyčejnější je to nejdůležitější

Všimněte si zejména toho textu v rámečku na konci článku. Tahle základní hnědá omáčka je skutečně základ, který dá vašemu masu šmrnc. :-)

0 0
možnosti

Captain Morgan

25. 4. 2010 17:45
Re: To nejobyčejnější je to nejdůležitější

no jistě, tzv. UHO je základem všeho. To už víme

0 0
možnosti

omfg

25. 4. 2010 16:23
Babica

na to musi čumět jak puk :D

0 0
možnosti

Ebo

25. 4. 2010 13:50
by mě

..zajímalo, jestli si sem chodí číst tu diskuzi :-)

0 0
možnosti

cufi

25. 4. 2010 12:41
Mňamka

Jsem sice po obědě, ale když vidím, co Ti klucí umí, tak bych si dal hnedle nějaký nášup....:-P

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje

25. dubna 2024

Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...

Mráz popálil většinu zahrad. Dřeviny obrazí, uklidňuje přírodní zahradník

26. dubna 2024  8:46

Leckde byly plně rozkvetlé ovocné stromy i keře, případně už dokonce měly malé plůdky. Příroda je...

Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo

26. dubna 2024

Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....

Jsou nebezpeční či přešlechtění. Evropa zakazuje chov oblíbených psích plemen

25. dubna 2024

Premium Máte doma jezevčíka? Francouzského buldočka? A co třeba pitbulla, rotvajlera nebo nějakého velkého...

Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?

25. dubna 2024

Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...