- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
mne mají nejlepší recepty ti "Kluci v akci". Jsou jednoduché, z jednoduchých ingrediencí.
Kazdy ma uplne jiny typ poradu, Pohlerich ucinkuje v Ano, sefe, kde se snazi zachranit topici se ceskou "gastronomii" , a Ital vari, obycejny, prijemny porad o vareni. Verim, ze ti dva by se v kuchyni shodli nebo dokazali domluvit, zatimco Babica by prskal vic nez jeho panvicka plna kari a blafu
Ale prd, tady jde o to, že se respektují. Narozdíl od Babicy tyto pánové o gastronomii něco ví.
Jak ve kterých, určitě patriot?
Všimněte si zejména toho textu v rámečku na konci článku. Tahle základní hnědá omáčka je skutečně základ, který dá vašemu masu šmrnc.
no jistě, tzv. UHO je základem všeho. To už víme
Jsem sice po obědě, ale když vidím, co Ti klucí umí, tak bych si dal hnedle nějaký nášup....