Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Pohlreich zíral na „mýchaný salát a djus“. Vařil kapra s bylinkami

"Sedni si na nejhorší místo ve svý hospodě a objednej si tu největší blbost z jídelního lístku. Pak budeš vědět, proč ti tam ty lidi nechoděj," zní univerzální rada Zdeňka Pohlreicha pro ty nejzoufalejší hospodské. Z kuchyně hotelu U Apoštola v Jevíčku je nešťastnější než jeho provozovatelka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Hucul

3. 5. 2010 9:48
Teda ta by letela!

Takhle se slecna chovat v zamestnani ke mne, mozna odchazi i s monclem. Jedna presne takova vede hospodu Czech point v Malmo - hlavneze je cool a da si kazdejch 5 minut zvaro, ale nevi, jakej pribor donyst k hranolkum. Kdyz si v patek da lajnicku koksu na posilnenou pred vecernim navalem, je tak v razi, ze mi jednou jako hostovi zacala vyhrozovat, ze si se mnou pujde vyridit ven, kdyz jsem po ni jen chtela, aby nam laskave donesla pivo na stul.

0 0
možnosti
P

pavel.61

2. 5. 2010 15:09
!!!!!!

tento dil byla dobra traparna,hlavne nalepku,prosiiiiiiiiiiiiim;-Dat jdou do haje takove restaurace!!

0 0
možnosti
M

my_dva

1. 5. 2010 1:30
hraje si

na Ramsey Gordona a nema na to, pusobi jako typicky primitiv z Vychodni Evropy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
JV

vths111

1. 5. 2010 9:54
Re: hraje si

Ani deset vykřičníků nezmění nic na to, že jsi vypatlaný šišlálek.

0 0
možnosti
M

milenkamikes

30. 4. 2010 12:10
tedy

vzhled kapra v krustě - to je náeřz. Možná je to dobrý, ale na vzhled nic moc....VVV

0 0
možnosti
PH

CCblue

1. 5. 2010 10:47
Re: tedy

Na vzhled ti s... pes! Jídlo, který vypadá dobře, nechci. Nejvíc mi chutnají jídla, co dobře nevypadají.

0 0
možnosti
P

philby

30. 4. 2010 0:17
neuvěřitelné

Fantastická dávka amatérismu. Obzvláště povedená je úvodní "scénka" s játrovými knedlíčky - polívka má být hotová, a ne že si host objedná a pak je "začnu" vařit ;-D V takové hospodě je přece základ, aby fungovala "logistika" = zásobování. Aby se nestalo, že mi "najednou" dojdou suroviny, a nemůžu uvařit co slibuju na jídelním lístku, nedej bože aby mi nešlo pivo.

Na druhé straně, od Pohlreicha jsem čekal trochu víc - třeba že těm amatérkám řekne i toto. Obecné kecy "vařte jednoduchá jídla" a už neříct jaká, to je docela slabé.

0 0
možnosti

smějící se bestie

30. 4. 2010 7:24
Re: neuvěřitelné

von jim toho asi řekl víc. Ale čas pořadu není nafukovací a je třeba ukázat akční scény.

0 0
možnosti
H

Homer.Simpson

30. 4. 2010 0:07
Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař

Radit umí dobře, ale umí aspoň uvařit čaj?;-D

0 0
možnosti
J

Jakub76

30. 4. 2010 7:23
Re: Kde se vzal, tu se vzal, geniální kuchař

mohu se zeptat čemu se smějete?

0 0
možnosti
W

Wendolene.

29. 4. 2010 21:57
Tak jsem porad shledla na streamu, des bes...

Provozni, kucharka, sefova Yveta nema organizacni schopnosti a varit neumi, neumi si zjednat poradek na pracovisti. Zamestnava ponekud neschopneho synatora a naprosto hubatou servitku..na to je dobre netykat si se zamestnanci, a kdo prska, tak by mel letet, nechapu, proc se ve vsech poradech drzi zuby nehty svych neschopnych pracovniku, v tomto se lisi dobre a spatne restaurace. Neochota neco zmenit, treba jen ten jidelnicek a prestavet stoly..desne.  Nedivim se, ze nedostali nalepku, protoze  je to spatny podnik. Nechapu, proc se tak lpi na 30% Eidamu, tisic polozek v jidelnim listku a organizace desna. Kdyz dojde pivo, neni bomba, dobry provozni jde do obchodu a donese aspon basu lahvacu...no proste kapitola sama pro sebe..

0 0
možnosti
Z

zoufalec1

29. 4. 2010 21:18
v Jevíčku do restaurace?

v loňském létě jsem shodou okolností tento podnik navštívil. Usadili jsme se s manželkou na zahrádce, kde už sedělo šest jiných hostů. Po asi dvaceti minutách jsme se zvedli a z téměř prázdné restaurace odešli. Nikdo si nás absolutně nevšímal, obsluhující personál jak jsme viděli oknem se bavil uvnitř restaurace a o skutečnost, že má na zahrádce hosty nejevil vůbec zájem. Myslím, že hodnocení tohoto podniku je výstižné. Pokud vás v Jevíčku tedy někdy popadne chuť na kafe a nebo nedej pánbůh na něco náročnějšího, této firmě se vyhněte obloukem. Na štěstí je v Jevíčku ještě několik dalších možností. ( I když ani Primu moc doporučit nemohu, obsluha je tam sice příjemná, tamní kuchař vám ale vyrobí řízek až se na něj srdce směje, uvnitř tohoto výtvoru je však z velké části poměrně málo výživná dutina )

0 0
možnosti
F

fan12

29. 4. 2010 9:16
...

No mít ve firmě neco takovýho jako je ta servírka tak letí okamžitě stylem sbal si věci a vypadni...divím se tý ženský že ji tam trpí.

0 0
možnosti
OT

Ono Tosamo

28. 4. 2010 23:13
Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra

z kůže a nechápu, jak to může někdo dělat takhle idiotsky. Možná by se měl pan "šéfkuchta" zeptat prvního rybáře... :-/

0 0
možnosti
VA

dragon1

29. 4. 2010 7:44
Re: Tak jsem si přečetl návod na stahování kapra

jenomže pan šéfkuchta toho kapra nestahoval on ho pekl i s kůží odborníku , příště se raději dvakrát podívej než něco budeš krytizovat

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů

24. dubna 2024

Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!