Diskuze
VIDEO: Šéf Pohlreich poučoval, jak vydělat. Třeba na kachně k nesežrání
Děkujeme za pochopení.
Elija69
konec
Tenhle díl jsem viděl. Pokud by se to mělo ubírat stejným směrem i dále, pak by asi bylo lepší skončit
opportunity
Z tohodle dílu
si nejvíc zapamatuju ty hlášky o tom, jak všechno prodávají levně a mají zdražit. No to asi hosty potěší. Jinak správná a chutná moravská kuchyně tam byla už před Pohlraichem.
MuciPucinek
Re: Z tohodle dílu
MG se šesti za 5,60 už prostě nedostanete. On radí hospodám jak přežít, ne dělat charitu.
žlůva11
Hmm.
Na tento pořad se nedívám,ale zajímal mě pořad z Radniční restaurace z Jihlavy,
(proto že jsem z Jihlavy) a restauraci a majitele p.Fialu znám.To co tam p.Pohlreich
předváděl bylo ale otřesné sprostá slova jak na běžícím pásu samé pípání jestli
si někdo myslí jak je tento pořad zábavný tak potěš koště.Viděl jsem už hodně pořadu o vaření,byly zábavné a poučné,ale tento otřes.
iuos
hmm
nic moc - Macek je možná uznávanej gourmet, ale nejsem si jist, jestli ví o tom, jak to funguje ve velkých kuchyních. On je skutečně rozdíl vařit doma (nebo pro pár lidí) a nebo každý den pro restauraci plnou lidí...
v němčem má ale samozřejmě Macek pravdu... ale přijde mi to celý zbytečně vyhrocený
sudetak z bavorska
ten majitel andrej byl tutove nejvetsi sopak,
co jsem zatim videl, krupan jak poleno
sirco
Včereješí díl byl tutově nejsprostší odvysílaný
víc se pípalo než mluvilo, p*čo :)
Rizo
Re: proc
mozna proto, ze hodla varit tradicni kuchyni, ovsem i treba v italske kuchyni se maslo hojne pouziva, maslo nelze nicim nahradit
nenápadně maskovaný Kei
Rád tento pořad sleduju...
...ale poslední dobou mi tam stále víc vadí 2 věci. Zmenšování už tak malých porcí a neustálé stavění jídla na hromádku. Do restaurace se jdu najíst, hlad můžu mít doma a ty hromádky, to je asi nějaký pozůstatek z pískoviště. Jídlo se vrství tak, aby se mohlo hnedle zakrojit a ne si shánět stavební povolení k demolici toho objektu před sebou...
tomas__marny
WWW
Vařit u Tlustých možná umějí, ale hrubka na titulní stránce jejich webu je pěst na oko. "Typy na výlety" :-) http://www.restauraceutlustych.cz
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu
Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Dvě gorilí mimina v Zoo Praha jsou úžasná. Mobi se vozí, to menší půjčuje
Dvojnásobná radost z narození zdravých mláďat goril nížinných panuje v Rezervaci Dja Zoo Praha už...
Vyfoťte svou zahradu a sdílejte její příběh. Rozdáme pomocníky za sto tisíc
Mít možnost opečovávat svůj vlastní kousek země nebo něco pěstovat alespoň na terase, dvorku či...
Slovo „utratit“ bychom neměli vůbec vyslovit, říká otec českých veterinářů
Premium Úroveň péče o nemocná zvířata se rychle blíží běžné „lidské“ medicíně a není zrovna levná. Majitelé...
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...