- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tenhle díl jsem viděl. Pokud by se to mělo ubírat stejným směrem i dále, pak by asi bylo lepší skončit
si nejvíc zapamatuju ty hlášky o tom, jak všechno prodávají levně a mají zdražit. No to asi hosty potěší. Jinak správná a chutná moravská kuchyně tam byla už před Pohlraichem.
MG se šesti za 5,60 už prostě nedostanete. On radí hospodám jak přežít, ne dělat charitu.
Na tento pořad se nedívám,ale zajímal mě pořad z Radniční restaurace z Jihlavy,
(proto že jsem z Jihlavy) a restauraci a majitele p.Fialu znám.To co tam p.Pohlreich
předváděl bylo ale otřesné sprostá slova jak na běžícím pásu samé pípání jestli
si někdo myslí jak je tento pořad zábavný tak potěš koště.Viděl jsem už hodně pořadu o vaření,byly zábavné a poučné,ale tento otřes.
nic moc - Macek je možná uznávanej gourmet, ale nejsem si jist, jestli ví o tom, jak to funguje ve velkých kuchyních. On je skutečně rozdíl vařit doma (nebo pro pár lidí) a nebo každý den pro restauraci plnou lidí...
v němčem má ale samozřejmě Macek pravdu... ale přijde mi to celý zbytečně vyhrocený
co jsem zatim videl, krupan jak poleno
víc se pípalo než mluvilo, p*čo :)
mozna proto, ze hodla varit tradicni kuchyni, ovsem i treba v italske kuchyni se maslo hojne pouziva, maslo nelze nicim nahradit
...ale poslední dobou mi tam stále víc vadí 2 věci. Zmenšování už tak malých porcí a neustálé stavění jídla na hromádku. Do restaurace se jdu najíst, hlad můžu mít doma a ty hromádky, to je asi nějaký pozůstatek z pískoviště. Jídlo se vrství tak, aby se mohlo hnedle zakrojit a ne si shánět stavební povolení k demolici toho objektu před sebou...
Vařit u Tlustých možná umějí, ale hrubka na titulní stránce jejich webu je pěst na oko. "Typy na výlety" :-) http://www.restauraceutlustych.cz