Diskuse k článku
VIDEO: Fígl na loupání rajčat a levné hovězí maso po italsku
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
lujsPodobnej postup na papriku ???Zdravím. Nevíte prosím někdo jestli existuje nějaký podobný postup na ,,oloupání papriky" ??? Díky za nápady.
0/0
2.9.2010 13:59
|
![]() |
Rob J.H.prdlajs italský...volská oháňa se takhle dělá odnepaměti v Anglii, je to jejich tradiční, jenomže líp - maso se dusí už od začátku s popsanejma ingrediencema, nevaří se zvlášť. Říkají tomu "ox tail" a nikoli "beef tail", takže to tam dělají hodně, hodně dlouho. a spařit rajčata před oloupáním, to se snad dělá odjakživa a všude, ne? - O čem se příště dozvíme, že je to "italský" - chleba s máslem? Lipovej čaj? Chjo...
0/0
26.7.2010 11:27
|
![]() |
rameseno to jevynalezce.. tak jsem se ucil loupat rajsky na stredni skole v 90 letech .. a on to vymyslel?? boze .. |
![]() |
s(h)arkarajčata umí spařením oloupat každej...to není nic novýho..uměla to i naše bábi a ta se narodila v roce 1901... |
![]() |
Benzin Petrolejovič NaftěnkoTakhlerajčata loupala už moje milovaná babička. A nebyla to žádná Italka, ale pravá východniarka z Bardzejova na Šarišu.
0/0
12.7.2010 10:51
|
![]() |
Rozdupaná bábovičkaAle bacha!! Oloupaný rajče je kluzkký...jako bolševik...
0/0
11.7.2010 21:52
|
![]() |
Frost.silenecitalske loupani rajcat?Kterej krypl vymyslel ze tento zpusob loupani rajcat je z itale to by mne teda zajimalo? Dalsi cernej puntik u idnesu
0/0
11.7.2010 12:33
|
![]() |
KartonyNevím, proč by se měla rajčata loupatV té slupce je nejvíce živin; to ostatní je hlavně voda. U nás se neloupou ani nové brambory. Proč si přidělávat práci, když americké brambory jsou také se slupkou a při tom je to teď velká móda. My jsme jedli pečené prambory se slupkou odjakživa a rajčata jsme nikdy neloupali. A to je mi už 78 let. |
![]() |
Didier SachsRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupattak si pak ty sloupnutý slupky klidně snězte ale jsou tvrdý, k vaření se nehodí.. já rajčata vždy loupu, otázka pár minut |
![]() |
HancickaPRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupatnaprosty souhlas. rajcate budto nakrajim na male kostky pred varenim a kdyz uz tam teda ty slupky opravdu nechci videt, tak dam rajcata na par minut rozmixovat - lepsi a zdravejsi nez draha passata. |
![]() |
LeonVonNeonRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupatzdravejsi nez draha passata. -- je-ti PASSATA drahy jezdi fabii, budeš in a až do prvni nehody náhody fit jak ryby v tesku |
![]() |
HancickaPRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupathttp://www.welovedeli.co.uk/catalog/images/Organic-Tomato-Passata2.gif |
![]() |
paprnaRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupatBaze, zrovna vcera sem mel erteple z popela aj se slupku :) a ziju. |
![]() |
unbreakable__debaterRe: Nevím, proč by se měla rajčata loupatTřeba proto, že Ital chce, aby se ta rajčata rozpadla a utvořila omáčku? |