Diskuze

VIDEO: Fígl na loupání rajčat a levné hovězí maso po italsku

Z hovězích drštěk i oháňky za pár korun se dají připravit naprosté delikatesy. Dršťky po florentinsku, oháňka podle římského receptu. Na obojí budete potřebovat i loupaná rajčata, proto oceníte zaručený italský fígl na jejich snadné oloupání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AG

lujs

2. 9. 2010 13:59
Podobnej postup na papriku ???

Zdravím.:-)

Nevíte prosím někdo jestli existuje nějaký podobný postup na ,,oloupání papriky" ??? Díky za nápady.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

26. 7. 2010 11:27
prdlajs italský...

volská oháňa se takhle dělá odnepaměti v Anglii, je to jejich tradiční, jenomže líp - maso se dusí už od začátku s popsanejma ingrediencema, nevaří se zvlášť. Říkají tomu "ox tail" a nikoli "beef tail", takže to tam dělají hodně, hodně dlouho. a spařit rajčata před oloupáním, to se snad dělá odjakživa a všude, ne? - O čem se příště dozvíme, že je to "italský" - chleba s máslem? Lipovej čaj? Chjo...

0 0
možnosti
TG

ramese

13. 7. 2010 19:43
no to je

vynalezce.. tak jsem se ucil loupat rajsky na stredni skole v 90 letech .. a on to vymyslel?? boze .. ;-D

0 0
možnosti
U

Uphillman

20. 7. 2010 14:16
Re: no to je

R^ Asi tak. Tak mě učila máma loupat rajčata už za totáče.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

12. 7. 2010 13:47
rajčata umí spařením oloupat každej...

to není nic novýho..uměla to i naše bábi a ta se narodila v roce 1901...;-)

0 0
možnosti
R

Raynor

13. 7. 2010 18:35
Re: rajčata umí spařením oloupat každej...

ale ta uz neni IN...

0 0
možnosti
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

12. 7. 2010 10:51
Takhle

rajčata loupala už moje milovaná babička. A nebyla to žádná Italka, ale pravá východniarka z Bardzejova na Šarišu.

0 0
možnosti
RB

Rozdupaná bábovička

11. 7. 2010 21:52
Ale bacha!! Oloupaný rajče je kluzkký...

jako bolševik...

0 0
možnosti
DH

Frost.silenec

11. 7. 2010 12:33
italske loupani rajcat?

Kterej krypl vymyslel ze tento zpusob loupani rajcat je z itale to by mne teda zajimalo? Dalsi cernej puntik u idnesu X

0 0
možnosti
KT

Kartony

11. 7. 2010 9:27
Nevím, proč by se měla rajčata loupat

V té slupce je nejvíce živin; to ostatní je hlavně voda. U nás se neloupou ani nové brambory. Proč si přidělávat práci, když americké brambory jsou také se slupkou a při tom je to teď velká móda. My jsme jedli pečené prambory se slupkou odjakživa a rajčata jsme nikdy neloupali. A to je mi už 78 let.

0 0
možnosti