Diskuze
Babica: Z nóbl restaurace odejdete hladoví. Jděte tam, kde se čepuje plzeň
Děkujeme za pochopení.
kebule
to je taky debil
ze pry se v japonsku ji jenom sushi a ryze... ocividne tam v zivote nebyl... to ze se tam ji samy sushi a ryze to je jenom naz evropsky stereotyp... jidlo je tam silene rozmanity a ryze tam je spis na dojedeni se... a kdyby videl to maso - eno nuno... moje nejoblibenejsi jidlo ale je tsukisoba (mesicni sobanudle) se syrovym vajickem - nam nam... mimochodem u nas tak oblibene a predrazene running sushi je tam asi tak na urovni mcdonalda... (ale sou samo velmi kvalitni male sushi restaurace)
chudacek.blbecek
Všichni tvrdí to samý
To je zajímavý, jak se pořád Pohlreich a Babica staví jako protipóly, ale ve skutečnosti tvrdí oba to samý. Jestli ona to nebude nějaká masáž...
tali111
Re: Všichni tvrdí to samý
neřekl bych, že Babica tvrdí to samé jako Pohlreich.....
buzzfuzz
Babicovy recepty
No já nevím, jednou jsem si uvařil cosi podle Babici. Nežral to ani náš pes, ale lyže se s tím mazaly perfektně
Andre Castagnier
Re: Babicovy recepty
A čí to byla chyba, receptu, Babici nebo vašeho kuchařského umění?
Své dukáty věnuji na chudé psy
To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když
už se za svojí trapnost nestydí sám
Tak trošku mi připomíná tu šílenou slípku, co uváděla těsně po revoluci hry bez hranic. Taky měla IQ šumící trávy a svojí ubohost vydávala za přednost
McTuzemák
Re: To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když
No máš sice pravdu, ale český lid to žádá, český lid to sleduje a hltá a český lid je šťasten.
Své dukáty věnuji na chudé psy
Bóóóže, to je typická česká SELEBRITA :-D
Trochu jako Hanka Vymašlíkovaná.
Mám rád všechno čerstvý, ale když si můžu pomoct, dám tam místo čerstvejch rajčat kečup - Italové v USA ho milujou
kloistr
Ji jidlo podle jeho sezony
Tak by me zajimalo co tenhle chytrolin ji v zime? Snih a stary jabka?
chudacek.blbecek
Re: Ji jidlo podle jeho sezony
V zimě se odjakživa jí to, co se dá skladovat. Zrovna v tomhle má pravdu.
Hroznej_puberťák
Pan patlal a jeho "reference" z Německa
... kde PRÝ dělal šéfkuchaře. Na okounu je o tom zajímavé témátko, doporučuji přečíst, potrháte se smíchy
http://www.okoun.cz/boards/jiri_babica_fetisismus?f=20090301-171938
Hroznej_puberťák
Re: Pan patlal a jeho "reference" z Německa
... ostatně byl o tom i článek v lidovkách:
http://www.lidovky.cz/mate-radi-televizni-kuchare-dpj-/ln-media.asp?c=A090330_122758_ln-media_ani
Zuzu1986
PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT
Už dlouho jsem se nazasmála tak , jako nad článkem s Babicou, i když u jeho pořadu se směju pořád, i když ne jeho vtipům, ale tomu jak je ubohý a trapný.Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?
Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?
skalis
Re: PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT
Jeden z názorů na Pohlreicha:
Kolik michelin hvězdiček má ten opěvovaný sprosťák??? Kde to dokázal jaký je "kuchař"???Vařil jsem 35 let v restauracích,hotelech,ale nic podobného jsem nezažil.Urážet kuchaře,to umí každý pitomec!Kde pracoval ten "vynikající" kuchař???My staří kuchaři se známe a o nějakém Pohlreichovi jsme nikdy neslyšeli,anebo neposlali z Austrálie,jak vařil těm domorodcům?Hlášky má zajímavé,ale lépe by se uplatnil v ČESKO NEMÁ TALENT.Je s podivem,jaký neumětel se může stát celebritou,ale "nová doba".Čím větší sprosťák a hulvát,tím větší "kritik"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
volycodss
vsechny zdejsi superznalce
z italie bych rad upozornil na jedno ze trojka zemi nemecko, francie a italie vytvari polovinu evropskeho trhu pro kecupy
to tak k tem informacim jak voni kecapik nejedej a je trendy rikat kecap je fuj
tali111
Re: vsechny zdejsi superznalce
nevím co je a co není trendy ale kečup je vážně fuj.....to není někomu chutná to a někomu tohle....když si na něco dáváte kečup tak tím ničíte to jídlo, protože pak už je jedno co jíte....cítíte pouze kečup.....
Brahmaputra
Mě nevadí Babicova kuchyně....
...ja sežeru všecko, a věřím že ty jeho spatlaný blafy můžou mít někdy zajímavou chuť... Mnohem víc mě přímo se*re ten jeho slovník....
To je samá "rejže" místo rýže, "vocať" místo odsud...a podobný pražský zkomoleniny. To vždycky žasnu jaký slovo ještě nevytáhne....
A taky bylo jednou dost dobrý jak se v jednom dílu chystal prozradit divákům jak připravuje jakousi "vomáčku", začal na stůl tasit suroviny a z jeho úst se neslo....:
"Vomáčku ala (něco něco-nepamatuji se) si Vážení diváci připravíme tak,..... (dramatická pauza) .... že si ji koupíme." načež vytáhl nějakou sklenici z něčím červeným ze supermarketu a vyklopil to na rozpálenou pánev.
Ty bláho já se smíchem málem roztrhal....
adner
Re: Mě nevadí Babicova kuchyně....
já proti Babicovi v podstatě taky nic nemám... jeho pořad je zaměřen na jinou skupinu, než jsem já... ale některé věci mi fakt vadí... třeba jeho věta: "Já razím zásadu: když si můžeš nějakým způsobem pomoct, tak si pomoz."
já raději věci čerstvé (ne vždy to jde :) ), ale toto je skoro snad výzva k práškování a plácání nakoupených (doma nedělaných) surovin... to si rovnou můžu koupit mraženou zeleninovou směs, doma nakrájet maso, hodit to na pánev a mám skvělé maso na zelenině... co na tom, že ta zelenina je skoro bez chuti, zápachu... :)
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek
V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc
Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů
Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...
Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato
Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů
Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...
Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu
Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....