Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Babica: Z nóbl restaurace odejdete hladoví. Jděte tam, kde se čepuje plzeň

Jak to dopadne, když člověk pozve Jiřího Babicu do Café Imperial, podniku Zdeňka Pohlreicha? Špatně. Babica, televizní kuchař z Novy, rezolutně odmítne. Nechce prý jitřit vášně a navíc nemá podobné podniky příliš v lásce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kebule

5. 9. 2010 10:44
to je taky debil

ze pry se v japonsku ji jenom sushi a ryze... ocividne tam v zivote nebyl... to ze se tam ji samy sushi a ryze to je jenom naz evropsky stereotyp... jidlo je tam silene rozmanity a ryze tam je spis na dojedeni se... a kdyby videl to maso - eno nuno... moje nejoblibenejsi jidlo ale je tsukisoba (mesicni sobanudle) se syrovym vajickem - nam nam... mimochodem u nas tak oblibene a predrazene running sushi je tam asi tak na urovni mcdonalda... (ale sou samo velmi kvalitni male sushi restaurace)

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

30. 8. 2010 11:58
Všichni tvrdí to samý

To je zajímavý, jak se pořád Pohlreich a Babica staví jako protipóly, ale ve skutečnosti tvrdí oba to samý. Jestli ona to nebude nějaká masáž...

0 0
možnosti

tali111

30. 8. 2010 17:37
Re: Všichni tvrdí to samý

neřekl bych, že Babica tvrdí to samé jako Pohlreich.....

0 0
možnosti

buzzfuzz

27. 8. 2010 19:52
Babicovy recepty

No já nevím, jednou jsem si uvařil cosi podle Babici. Nežral to ani náš pes, ale lyže se s tím mazaly perfektně;-D

0 0
možnosti

Andre Castagnier

28. 8. 2010 1:06
Re: Babicovy recepty

A čí to byla chyba, receptu, Babici nebo vašeho kuchařského umění?

0 0
možnosti

Své dukáty věnuji na chudé psy

26. 8. 2010 20:12
To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když

už se za svojí trapnost nestydí sám ;-(

 

Tak trošku mi připomíná tu šílenou slípku, co uváděla těsně po revoluci hry bez hranic. Taky měla IQ šumící trávy a svojí ubohost vydávala za přednost 8-o

 

0 0
možnosti

McTuzemák

27. 8. 2010 8:40
Re: To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když

No máš sice pravdu, ale český lid to žádá, český lid to sleduje a hltá a  český lid je šťasten.

0 0
možnosti

Své dukáty věnuji na chudé psy

26. 8. 2010 20:04
Bóóóže, to je typická česká SELEBRITA :-D

Trochu jako Hanka Vymašlíkovaná.

 

Mám rád všechno čerstvý, ale když si můžu pomoct, dám tam místo čerstvejch rajčat kečup  - Italové v USA ho milujou ;-D

 

0 0
možnosti

kloistr

26. 8. 2010 19:58
Ji jidlo podle jeho sezony

Tak by me zajimalo co tenhle chytrolin ji v zime? Snih a stary jabka? ;-D

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

30. 8. 2010 11:59
Re: Ji jidlo podle jeho sezony

V zimě se odjakživa jí to, co se dá skladovat. Zrovna v tomhle má pravdu.

0 0
možnosti

Hroznej_puberťák

26. 8. 2010 19:47
Pan patlal a jeho "reference" z Německa

... kde PRÝ dělal šéfkuchaře. Na okounu je o tom zajímavé témátko, doporučuji přečíst, potrháte se smíchy ;-)

http://www.okoun.cz/boards/jiri_babica_fetisismus?f=20090301-171938

0 0
možnosti

Hroznej_puberťák

26. 8. 2010 19:50
Re: Pan patlal a jeho "reference" z Německa

... ostatně byl o tom i článek v lidovkách:

http://www.lidovky.cz/mate-radi-televizni-kuchare-dpj-/ln-media.asp?c=A090330_122758_ln-media_ani

0 0
možnosti

Zuzu1986

26. 8. 2010 17:27
PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT

Už dlouho jsem se nazasmála tak , jako nad článkem s Babicou, i když u jeho pořadu se směju pořád, i když ne jeho vtipům, ale tomu jak je ubohý a trapný.Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?

Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?

0 0
možnosti

skalis

27. 8. 2010 14:11
Re: PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT

Jeden z názorů na Pohlreicha:

Kolik michelin hvězdiček má ten opěvovaný sprosťák??? Kde to dokázal jaký je "kuchař"???Vařil jsem 35 let v restauracích,hotelech,ale nic podobného jsem nezažil.Urážet kuchaře,to umí každý pitomec!Kde pracoval ten "vynikající" kuchař???My staří kuchaři se známe a o nějakém Pohlreichovi jsme nikdy neslyšeli,anebo neposlali z Austrálie,jak vařil těm domorodcům?Hlášky má zajímavé,ale lépe by se uplatnil v ČESKO NEMÁ TALENT.Je s podivem,jaký neumětel se může stát celebritou,ale "nová doba".Čím větší sprosťák a hulvát,tím větší "kritik"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

volycodss

26. 8. 2010 15:53
vsechny zdejsi superznalce

z italie bych rad upozornil na jedno ze trojka zemi nemecko, francie a italie vytvari polovinu evropskeho trhu pro kecupy ;-D

to tak k tem informacim jak voni kecapik nejedej a je trendy rikat kecap je fuj

0 0
možnosti

tali111

26. 8. 2010 16:12
Re: vsechny zdejsi superznalce

nevím co je a co není trendy ale kečup je vážně fuj.....to není někomu chutná to a někomu tohle....když si na něco dáváte kečup tak tím ničíte to jídlo, protože pak už je jedno co jíte....cítíte pouze kečup.....

0 0
možnosti

Brahmaputra

26. 8. 2010 10:19
Mě nevadí Babicova kuchyně....

...ja sežeru všecko, a věřím že ty jeho spatlaný blafy můžou mít někdy zajímavou chuť... Mnohem víc mě přímo se*re ten jeho slovník....

To je samá "rejže" místo rýže, "vocať" místo odsud...a podobný pražský zkomoleniny. To vždycky žasnu jaký slovo ještě nevytáhne....

A taky bylo jednou dost dobrý jak se v jednom dílu chystal prozradit divákům jak připravuje jakousi "vomáčku", začal na stůl tasit suroviny a z jeho úst se neslo....:

"Vomáčku ala (něco něco-nepamatuji se) si Vážení diváci připravíme tak,..... (dramatická pauza) .... že si ji koupíme." načež vytáhl nějakou sklenici z něčím červeným ze supermarketu a vyklopil to na rozpálenou pánev.

Ty bláho já se smíchem málem roztrhal....

0 0
možnosti

adner

26. 8. 2010 10:37
Re: Mě nevadí Babicova kuchyně....

já proti Babicovi v podstatě taky nic nemám... jeho pořad je zaměřen na jinou skupinu, než jsem já... ale některé věci mi fakt vadí... třeba jeho věta: "Já razím zásadu: když si můžeš nějakým způsobem pomoct, tak si pomoz."

já raději věci čerstvé (ne vždy to jde :) ), ale toto je skoro snad výzva k práškování a plácání nakoupených (doma nedělaných) surovin... to si rovnou můžu koupit mraženou zeleninovou směs, doma nakrájet maso, hodit to na pánev a mám skvělé maso na zelenině... co na tom, že ta zelenina je skoro bez chuti, zápachu... :)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Gorilák Kisumu se v pražské zoo činí. Narodil se mu letos už druhý potomek

12. dubna 2024  6:45,  aktualizováno  15:13

V pražské zoologické zahradě se v noci na pátek narodilo mládě gorily nížinné. Jeho matkou je...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu

15. dubna 2024

Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...

Vybírejte nejroztomilejší dubnové kočky a psy. Rozdělí si krmivo za 10 tisíc

2. dubna 2024  7:02,  aktualizováno  15.4 9:14

Hlasování v dubnovém kole čtenářské fotografické soutěže o nejroztomilejší psy a kočky je tu....

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti

19. dubna 2024

Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...

Senoseče letos budou zřejmě dřív. Ochránci srnčat se bojí zmařených životů

18. dubna 2024

Vzhledem k tomu, že letošní zemědělský rok začal dříve, předpokládá se, že i senoseč přijde v...

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!