Diskuze

Babica: Z nóbl restaurace odejdete hladoví. Jděte tam, kde se čepuje plzeň

Jak to dopadne, když člověk pozve Jiřího Babicu do Café Imperial, podniku Zdeňka Pohlreicha? Špatně. Babica, televizní kuchař z Novy, rezolutně odmítne. Nechce prý jitřit vášně a navíc nemá podobné podniky příliš v lásce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kebule

5. 9. 2010 10:44
to je taky debil

ze pry se v japonsku ji jenom sushi a ryze... ocividne tam v zivote nebyl... to ze se tam ji samy sushi a ryze to je jenom naz evropsky stereotyp... jidlo je tam silene rozmanity a ryze tam je spis na dojedeni se... a kdyby videl to maso - eno nuno... moje nejoblibenejsi jidlo ale je tsukisoba (mesicni sobanudle) se syrovym vajickem - nam nam... mimochodem u nas tak oblibene a predrazene running sushi je tam asi tak na urovni mcdonalda... (ale sou samo velmi kvalitni male sushi restaurace)

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

30. 8. 2010 11:58
Všichni tvrdí to samý

To je zajímavý, jak se pořád Pohlreich a Babica staví jako protipóly, ale ve skutečnosti tvrdí oba to samý. Jestli ona to nebude nějaká masáž...

0 0
možnosti

tali111

30. 8. 2010 17:37
Re: Všichni tvrdí to samý

neřekl bych, že Babica tvrdí to samé jako Pohlreich.....

0 0
možnosti

buzzfuzz

27. 8. 2010 19:52
Babicovy recepty

No já nevím, jednou jsem si uvařil cosi podle Babici. Nežral to ani náš pes, ale lyže se s tím mazaly perfektně;-D

0 0
možnosti

Andre Castagnier

28. 8. 2010 1:06
Re: Babicovy recepty

A čí to byla chyba, receptu, Babici nebo vašeho kuchařského umění?

0 0
možnosti

Své dukáty věnuji na chudé psy

26. 8. 2010 20:12
To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když

už se za svojí trapnost nestydí sám ;-(

 

Tak trošku mi připomíná tu šílenou slípku, co uváděla těsně po revoluci hry bez hranic. Taky měla IQ šumící trávy a svojí ubohost vydávala za přednost 8-o

 

0 0
možnosti

McTuzemák

27. 8. 2010 8:40
Re: To je TAK strašný, až se za toho člověka stydím, když

No máš sice pravdu, ale český lid to žádá, český lid to sleduje a hltá a  český lid je šťasten.

0 0
možnosti

Své dukáty věnuji na chudé psy

26. 8. 2010 20:04
Bóóóže, to je typická česká SELEBRITA :-D

Trochu jako Hanka Vymašlíkovaná.

 

Mám rád všechno čerstvý, ale když si můžu pomoct, dám tam místo čerstvejch rajčat kečup  - Italové v USA ho milujou ;-D

 

0 0
možnosti

kloistr

26. 8. 2010 19:58
Ji jidlo podle jeho sezony

Tak by me zajimalo co tenhle chytrolin ji v zime? Snih a stary jabka? ;-D

0 0
možnosti

chudacek.blbecek

30. 8. 2010 11:59
Re: Ji jidlo podle jeho sezony

V zimě se odjakživa jí to, co se dá skladovat. Zrovna v tomhle má pravdu.

0 0
možnosti

Hroznej_puberťák

26. 8. 2010 19:47
Pan patlal a jeho "reference" z Německa

... kde PRÝ dělal šéfkuchaře. Na okounu je o tom zajímavé témátko, doporučuji přečíst, potrháte se smíchy ;-)

http://www.okoun.cz/boards/jiri_babica_fetisismus?f=20090301-171938

0 0
možnosti

Hroznej_puberťák

26. 8. 2010 19:50
Re: Pan patlal a jeho "reference" z Německa

... ostatně byl o tom i článek v lidovkách:

http://www.lidovky.cz/mate-radi-televizni-kuchare-dpj-/ln-media.asp?c=A090330_122758_ln-media_ani

0 0
možnosti

Zuzu1986

26. 8. 2010 17:27
PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT

Už dlouho jsem se nazasmála tak , jako nad článkem s Babicou, i když u jeho pořadu se směju pořád, i když ne jeho vtipům, ale tomu jak je ubohý a trapný.Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?

Navazuji na AGLIO OLIO, to je italská specialita, která se cení a neumí jí každý, ono, udělat špagety aldente, či osmahnout česnek, aby nebyl hořký a tvrdý, dohutit tak, aby nepálila pusa není žádná sranda a pokud se bavíme ceně, je to něco jako nudlé s mákem, taky česká specialita, náklady možná 2 Kč, ale umět je udělat?

0 0
možnosti

skalis

27. 8. 2010 14:11
Re: PAN "BABICA" se od Zdenka MÁ JEŠTĚ HODNĚ CO UČIT

Jeden z názorů na Pohlreicha:

Kolik michelin hvězdiček má ten opěvovaný sprosťák??? Kde to dokázal jaký je "kuchař"???Vařil jsem 35 let v restauracích,hotelech,ale nic podobného jsem nezažil.Urážet kuchaře,to umí každý pitomec!Kde pracoval ten "vynikající" kuchař???My staří kuchaři se známe a o nějakém Pohlreichovi jsme nikdy neslyšeli,anebo neposlali z Austrálie,jak vařil těm domorodcům?Hlášky má zajímavé,ale lépe by se uplatnil v ČESKO NEMÁ TALENT.Je s podivem,jaký neumětel se může stát celebritou,ale "nová doba".Čím větší sprosťák a hulvát,tím větší "kritik"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti

volycodss

26. 8. 2010 15:53
vsechny zdejsi superznalce

z italie bych rad upozornil na jedno ze trojka zemi nemecko, francie a italie vytvari polovinu evropskeho trhu pro kecupy ;-D

to tak k tem informacim jak voni kecapik nejedej a je trendy rikat kecap je fuj

0 0
možnosti

tali111

26. 8. 2010 16:12
Re: vsechny zdejsi superznalce

nevím co je a co není trendy ale kečup je vážně fuj.....to není někomu chutná to a někomu tohle....když si na něco dáváte kečup tak tím ničíte to jídlo, protože pak už je jedno co jíte....cítíte pouze kečup.....

0 0
možnosti

Brahmaputra

26. 8. 2010 10:19
Mě nevadí Babicova kuchyně....

...ja sežeru všecko, a věřím že ty jeho spatlaný blafy můžou mít někdy zajímavou chuť... Mnohem víc mě přímo se*re ten jeho slovník....

To je samá "rejže" místo rýže, "vocať" místo odsud...a podobný pražský zkomoleniny. To vždycky žasnu jaký slovo ještě nevytáhne....

A taky bylo jednou dost dobrý jak se v jednom dílu chystal prozradit divákům jak připravuje jakousi "vomáčku", začal na stůl tasit suroviny a z jeho úst se neslo....:

"Vomáčku ala (něco něco-nepamatuji se) si Vážení diváci připravíme tak,..... (dramatická pauza) .... že si ji koupíme." načež vytáhl nějakou sklenici z něčím červeným ze supermarketu a vyklopil to na rozpálenou pánev.

Ty bláho já se smíchem málem roztrhal....

0 0
možnosti

adner

26. 8. 2010 10:37
Re: Mě nevadí Babicova kuchyně....

já proti Babicovi v podstatě taky nic nemám... jeho pořad je zaměřen na jinou skupinu, než jsem já... ale některé věci mi fakt vadí... třeba jeho věta: "Já razím zásadu: když si můžeš nějakým způsobem pomoct, tak si pomoz."

já raději věci čerstvé (ne vždy to jde :) ), ale toto je skoro snad výzva k práškování a plácání nakoupených (doma nedělaných) surovin... to si rovnou můžu koupit mraženou zeleninovou směs, doma nakrájet maso, hodit to na pánev a mám skvělé maso na zelenině... co na tom, že ta zelenina je skoro bez chuti, zápachu... :)

0 0
možnosti