Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Chov i konečná úprava hlemýžďů je dřina, jejich dietní maso ale stojí za to

"Naši hlemýždi jsou měkčí a jemnější než ti, které si můžete koupit běžně v supermarketu," vychvaluje své svěřence majitel jedné z největších hlemýždích farem v Belgii, vystudovaný agronom Eric Frolli. Také jsou proti těm z řetězců dvakrát dražší. Jenže vyprodukovat dobré hlemýždě je dřina.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

bogeyman

Mnam

My si je davama pravidelne, aspon jednou do mesice jako predkrm. Neziju v Cesku ale ve francii. Prvni setkani bylo velice zajimave, ale o to prekvapivejsi. Tchanuv otec si je dela doma a to je fakt mazec :D

0/0
21.8.2010 1:06

víceméně

Re: Mnam

fr-ancouzi by nám v rámci svých schopností v eu tady měli vyžrat všechny ty španělský slimáky

0/0
21.8.2010 7:33

Rokba

Re: Mnam

Jistě....výborná pochoutka:-)

0/0
21.8.2010 13:20

Dýzl

Re: Mnam

Dávám je návštěvám do sekané. Ládují se, až se jim dělají boule za ušima.

0/0
21.8.2010 15:01



Najdete na iDNES.cz