- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
1kg hladké mouky + 0,5l (0,5kg) studené vody = 1,5 kg těsta (+ olej, sůl a droždí).
1,5 kg / 4 určitě není 0,25 kg. Je mi jasné, že to nikdo převažovat nebude a každý pochopí že to má rozdělit na 4 díly, přesto by se redakce mohla zamyslet nad tím co píše nebo si to po sobě aspoň pečíst...
Než hnusnej slanej koláč, tal to si dám pořádnej šnýcl z krkovice.
Nezlobte se na mě ale i kdyby ty videa co tu jsou byly sebelepší, reklama před, během a po je už moc.. Úplně to odradí od sledování.
Parádní bylo když vyskakovala reklama na Křišťálovou lupu, vždycky jak to na mě skočilo tak jsem zašel na jejich stránky a nominoval iDNES na anticenu za tuhle drzost. I když nic v tomhle nemá na Novinky kde dávají videa z youtube, jen doplněné o reklamy před a po.
drozdi vytahuje z lednicky?
Jak zahreju perlivou vodu, aby mi z neutekly bublinky? To uz je pak jedno, jestli pouziju perlivou nebo neperlivou.
A drozdi do vody a hned do testa a do chladna? A kdy teda a jak pracuje?
Kuchar ze me nikdy nebude...
Pizzerie s hlinenou peci na drevo je problem sehnat, v Praze je to o dost lepsi, ale v Brne je to hotova katastrofa. Kdyz uz maji pec na drevo tak maji prumerneho kuchare, takze vysledek je pouze "dobry"... U nas (v republice) jsem mel nejlepsi pizzu v pizzerii Borcicanka v Havirove, tak o tridu vys nez kdekoliv jinde, odlezet testo aspon na 12 hodin, to nedelaji prakticky nikde :(