- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
nemám zájem.
Kuchařka naší vesnice, (1969), to je kuchařka!
No teda fakt nevím. Za prvé recepty jsou asi pro bohaté manželky, která se rádi starají o domácnost a nevadí jim kupovat drahé netradiční suroviny. Za druhé nesnáším kuchařky, kde nepíšou dobu vaření, pečení a na kolik je to stupňů.
Nevim, co to pan Polreich vari, ale kulajda se fakt nedela tak, ze se zacne jiskou!!!! To byste z toho meli neco a la kyselo. Klasicka jihoceska kulajda se dela ponekud jinak. Recept od rodile jihocesky zde: http://www.gurmanka.cz/2010/06/jihoceska-kulajda-kralovna-houbovych-polevek
tohle je dobrý odkaz, úplně se mi na kulajdu sbíhají sliny
autorky vystoupala az k samemu vrcholu. zda se, ze i orgazmus se dostavil. inu procenta z propagace "kucharky" nesmrdi.
kupte si kuchařku a založte ji do skříně a nebo běžte do Imperialu jako mnoho jiných a když budete mít štěstí a Pohlreich náladu, tak si ji nechte podepsat a udělejte to samé. Nechápu jak může mít specialitu telecí líčka, když všichni řezníci mi tvrdí, že veškeré hovězí hlavy jdou rovnou do kafilerky kvůli BSP (nemoci šílených krav).
Miloval jsem salát z volské tlamy, ale ze stejného důvodu už ho nikdy asi mít nebudu, protože nemohu tu hlavu nikde sehnat. Babicu nemám rád, ale jeho domáčtější přístup k vaření je mi rozhodně bližší.
na "luxusnější" věci nebo třeba Kucařka naší vesnice. To jediné mohu doporučit.
Tyhle módní cuky (od slovesa cukati) jsou ku ničemu.
Módní "nouvelle cuisine" občas není ani k jídlu, nikoho nenakrmí pokud si nedá všech "dvacet chodů" a je skvělá, pokud chcete někoho ohromit u večeře.
Ono je vůbec legrační vydat kuchařku, de musíte bádat jak Kolombo kde seženete suroviny (těžko má 10mil obyvatel kartu do Makra).
Myslím, že pan Vilém Vrabec by použil stejná slova jako užívá Mistr Pohlreich ve svých šou, on by je však užil vůči němu.
Jseš starej odpornej dinosaurus. Kdo o těchhle knihách dneska něco ví?
co na Prostřeno na Primě dává ty recepty na internet, tak se ani nedivím, že tam spousta věcí chybí nebo je jinak .-)
A když se teda nejdřív naučím vařit, budu potom VŮBEC potřebovat onu slavnou kuhcařku? Asi nééé
Pokud budete vařit pořád dokola jen to, co umíte, pak opravdu ne.
V guglu máš milion jeho fotek, tak si je vytiskni na zažehlovací papír a dej si ho třeba na frak.
DĚLALI TO NĚJACÍ AMATÉŘI, CHYBY V RECEPTECH, HRUBKY, ROZMAZANÝ TISK, OŠKLIVÉ PROVEDENÍ PRVNÍHO DÍLU - OSTATNÍ JSEM JIŽ ODMÍTL KOUPIT
Doporucuji za usporene penize poridit novy CapsLock ;)