Diskuze

Testujeme novou Pohlreichovu kuchařku: nejdříve se raději naučte vařit

Pohlreichova nová kuchařka poslouží spíše pokročilým kuchtíkům. Chybí tu základy pro amatéry, nezabývá se dávkováním jednotlivých surovin nebo dobou přípravy. Navíc se tu najde několik "much" v podobě nesouhlasících seznamů surovin s postupem vaření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

semafor

22. 9. 2010 10:05
Děkuji,

nemám zájem.

Kuchařka naší vesnice, (1969), to je kuchařka!

0 0
možnosti
LK

kabalenka

21. 9. 2010 13:40
Hogo fogo kuchařka

No teda fakt nevím. Za prvé recepty jsou asi pro bohaté manželky, která se rádi starají o domácnost a nevadí jim kupovat drahé netradiční suroviny. Za druhé nesnáším kuchařky, kde nepíšou dobu vaření, pečení a na kolik je to stupňů.

0 0
možnosti
G

garumna

16. 9. 2010 17:32
Kulajda

Nevim, co to pan Polreich vari, ale kulajda se fakt nedela tak, ze se zacne jiskou!!!! To byste z toho meli neco a la kyselo. Klasicka jihoceska kulajda se dela ponekud jinak. Recept od rodile jihocesky zde: http://www.gurmanka.cz/2010/06/jihoceska-kulajda-kralovna-houbovych-polevek

0 0
možnosti
KK

Za pět minut dvanáct

23. 9. 2010 20:18
Re: Kulajda

tohle je dobrý odkaz, úplně se mi na kulajdu sbíhají sliny;-)

0 0
možnosti
JN

Die Hard

13. 9. 2010 23:33
servilita...

autorky vystoupala az k samemu vrcholu. zda se, ze i orgazmus se dostavil. inu procenta z propagace "kucharky" nesmrdi.

0 0
možnosti
KS

pescatore

13. 9. 2010 20:40
Kuchařský nadčlověk,

kupte si kuchařku a založte ji do skříně a nebo běžte do Imperialu jako mnoho jiných a když budete mít štěstí a Pohlreich náladu, tak si ji nechte podepsat a udělejte to samé. Nechápu jak může mít specialitu telecí líčka, když všichni řezníci mi tvrdí, že veškeré hovězí hlavy jdou rovnou do kafilerky kvůli BSP (nemoci šílených krav).

Miloval jsem salát z volské tlamy, ale ze stejného důvodu už ho nikdy asi mít nebudu, protože nemohu tu hlavu nikde sehnat. Babicu nemám rád, ale jeho domáčtější přístup k vaření je mi rozhodně bližší. ;-€

0 0
možnosti
OH

Lanolin

13. 9. 2010 18:00
Vilém Vrabec

na "luxusnější" věci nebo třeba Kucařka naší vesnice. To jediné mohu doporučit.

Tyhle módní cuky (od slovesa cukati) jsou ku ničemu.

Módní "nouvelle cuisine" občas není ani k jídlu, nikoho nenakrmí pokud si nedá všech "dvacet chodů" a je skvělá, pokud chcete někoho ohromit u večeře.

Ono je vůbec legrační vydat kuchařku, de musíte bádat jak Kolombo kde seženete suroviny (těžko má 10mil obyvatel kartu do Makra).

Myslím, že pan Vilém Vrabec by použil stejná slova jako užívá Mistr Pohlreich ve svých šou, on by je však užil vůči němu.

0 0
možnosti
ZJ

Jean-Luc Picard

13. 9. 2010 18:54
Re: Vilém Vrabec

Jseš starej odpornej dinosaurus. Kdo o těchhle knihách dneska něco ví?

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

13. 9. 2010 15:20
jestli korektury dělal ten inteligent...

co na Prostřeno na Primě dává ty recepty na internet, tak se ani nedivím, že tam spousta věcí chybí nebo je jinak .-)

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark VIII.

13. 9. 2010 10:47
Hmmm

A když se teda nejdřív naučím vařit, budu potom VŮBEC potřebovat onu slavnou kuhcařku? Asi nééé ;-);-D

0 0
možnosti
TL

Kurt21

13. 9. 2010 12:18
Re: Hmmm

Pokud budete vařit pořád dokola jen to, co umíte, pak opravdu ne.

0 0
možnosti
2

23alienu

12. 9. 2010 22:07
triko

nevíte kde koupim triko s polreichem ????

0 0
možnosti
KS

pescatore

13. 9. 2010 20:42
Re: triko

V guglu máš milion jeho fotek, tak si je vytiskni na zažehlovací papír a dej si ho třeba na frak. ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
R

rehakkarel

12. 9. 2010 20:45
NEKUPUJTE JEHO KNIHY, JSOU VŠECHNY STRAŠNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DĚLALI TO NĚJACÍ AMATÉŘI, CHYBY V RECEPTECH, HRUBKY, ROZMAZANÝ TISK, OŠKLIVÉ PROVEDENÍ PRVNÍHO DÍLU - OSTATNÍ JSEM JIŽ ODMÍTL KOUPIT !!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
JJ

Haluzorium

12. 9. 2010 22:36
Re: NEKUPUJTE JEHO KNIHY, JSOU VŠECHNY STRAŠNÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Doporucuji za usporene penize poridit novy CapsLock ;)

0 0
možnosti