- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Takto připravené soté není evidentně poživatelné, protože houby jsou nedostatečně tepelně zpracované. Kromě toho kombinace koření rozmarýn a tymián není vhodná, buď jedno nebo druhé. Vhodné je: tymián + saturejka nebo rozmarýn + saturejka.
Inu, sprosťárnama se správný technologický postup nahradit nedá. JJ
tak sledujte jeho způsob vaření celkově.Houby byly očištěné,ale určitě ne omyté,stejně jako ruce,které si během vaření neomyje ani jednou a v připravovaném jídle s běžně přehrabuje holýma rukama.Má řadu vlastních vymyšlených receptů,které si patřičně pochválí a všechny ostatní dokáže jen shazovat.Připravit jídlo a trochu experimentovat při vaření dokáže každý,kdo někdy vařil a baví ho to.
Kdo ještě chce,může se podívat na fotky u článku a při patřičném zvětšení uvidí jaké suroviny používá,ty houby byly parádně prolezlé červy,ale někomu to třeba nevadí,mě ano a to se vydává za nepřekonatelného kuchaře.
konečně zmizela ta ryba s lidskýma zubama-je lepší pohled na Pohlreicha
K tomu se da napsat jen jedno...bezte uz s tim Pohlreichem do .... samolibych lidi je na svete habadej, proc se na to divat v televizi.
Smaženici si teda klidně dám, mimo jiných věcí z hub. Letos je těch hub tolik, že se z nich ale dá udělat skutečně leccos... Tu "svíčkovou" od itala bych docela ochutnal.
taky jsem zachytila,jak p.Pohlreich udělal poznámku k té svíčkové ,ovšem aniž by ji ochutnal.,Tak si myslím,že soudit měl až poté,co by okusil,jinak bych měla dojem,že dobré je pro něho jen to,co uvaří on.Manu taky netvrdil,že je to česká svíčková.
On má právě rád tradiční věci. Kdyby tomu říkal maso na zelenině alá svíčková asi by neřekl popel, ale když řekne svíčková a trochu sem si ji upravil je to taková "svíčková Manu" tak se mu to nelíbilo. Taky sem postřehl jeho "nadšení".
Je řada lidí,kterým nevadí houby s masem.Já houby miluji a nejraději si je dám s flíčky,ale doma udělanými a hezky na sádle.Jestli pan Pohlreich používá suroviny na vaření podobné jako červy prolezlé houby,tak vám kterým to nevadí - dobrou chuť.
Polreich nevypadal zrorvna nadšen z té jeho rádoby svíčkové, když to slyšel.
To bylo celkem očekávatelné, na základě toho co předváděl pan Pohlreich když viděl některé ingredience v Caesar salátech apod. Prostě když je to svíčková tak to má celkem jasně daný postup. Podobně jako když pan "Ital" vysvětloval, že do Carbonara prostě smetana nepatří.
Při argumentaci některých kuchařů aby se člověk bál, že když si objedná kávu tak dostane čaj. Protože tomu kuchaři se prostě čajové lístky líbily víc, než zrnka kávy. Dnes...
vynikající jídlo, skvělá muzika. Co chcete víc, lidičky? Navíc krásný případ spolupráce a vzájemné inspirace, narozdíl od české zaprděnosti a řevnivosti!