Diskuze

VIDEO: Pravé řecké tzatziki a jehněčí, jak je pro Itala připravil řecký šéfkuchař

Na osvěžující okurkový salát musíte použít správně hustý bílý jogurt a s citem ho ochutit, jinak to není žádná věda. Zapomeňte přitom na hotové kořenící směsi, zkuste to tak, jako to dělají Řekové.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Semtamťuková

3. 12. 2010 10:06
"zakápnout olejem"?????

Naopak, olejem nešetřete.....:-P

0 0
možnosti

Jan9002

30. 11. 2010 10:48
Na "caciki" nedávejte tvaroh,

jak se dnes v mohých restauracích děje. Řekové jdou do vývrtky, když jim něco takového řeknete.

0 0
možnosti

Pravda bolí

16. 10. 2010 11:24
Škoda toho pořadu

když to bylo jen o italské kuchyni, tak jsem se rád podíval, ale teď, když se začíná montovat do cizích kuchyní, mě to nebaví. Jak říkám, věčná škoda... .

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

3. 10. 2010 17:35
Jehněčí a bojovníci

Už vidím, jak si řečtí bojovníci v horách nakládají jehněčí, vozí si sebou hrášek a bůhví co ještě. I když u těch Řeků člověk nikdy neví, co je napadne za ptákovinu;-D

0 0
možnosti

Haluzorium

4. 10. 2010 0:06
Re: Jehněčí a bojovníci

Je videt, ze jste v dejepise nedaval pozor, jinak byste vedel, ze recky valecnik bez konzervy hrasku prakticky nevytahl paty z baraku.. ;) Vidite prece ze to pise iDnes, tak to musi byt pravda!

0 0
možnosti

BrainWashingtonDreistein

3. 10. 2010 12:40
Do tzatziki patří citronová šťáva z čerstvého citrónu!

A, dobře vychladit! joghurth by měl být z kozího a ovčího mléka!

0 0
možnosti

Brundi

3. 10. 2010 15:54
Re: Do tzatziki patří citronová šťáva z čerstvého citrónu!

Misto toho vinneho octa? Jinak uz to musi byt strasne kysele, ne?

0 0
možnosti

Haluzorium

3. 10. 2010 0:44
Cesky?

Smim se zeptat odkdy se z tzatziki stal paskvil "tzatziky"? Neco mi uteklo, anebo je to opet tim ze jsme na nejduveryhodnejsim zpravodajskem portale ceskeho internetu?

0 0
možnosti