- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Naopak, olejem nešetřete.....
jak se dnes v mohých restauracích děje. Řekové jdou do vývrtky, když jim něco takového řeknete.
když to bylo jen o italské kuchyni, tak jsem se rád podíval, ale teď, když se začíná montovat do cizích kuchyní, mě to nebaví. Jak říkám, věčná škoda... .
Už vidím, jak si řečtí bojovníci v horách nakládají jehněčí, vozí si sebou hrášek a bůhví co ještě. I když u těch Řeků člověk nikdy neví, co je napadne za ptákovinu
Je videt, ze jste v dejepise nedaval pozor, jinak byste vedel, ze recky valecnik bez konzervy hrasku prakticky nevytahl paty z baraku.. ;) Vidite prece ze to pise iDnes, tak to musi byt pravda!
A, dobře vychladit! joghurth by měl být z kozího a ovčího mléka!
Misto toho vinneho octa? Jinak uz to musi byt strasne kysele, ne?
Smim se zeptat odkdy se z tzatziki stal paskvil "tzatziky"? Neco mi uteklo, anebo je to opet tim ze jsme na nejduveryhodnejsim zpravodajskem portale ceskeho internetu?