Diskuze

Jedinečný játrový knedlík od manželky Otakara Brouska, tip na nedělní oběd

Originální knedlík s drůbežími drůbky ochutnali Brouskovi poprvé před lety ve Valticích, u rodinné přítelkyně. Luka Brousková posléze recept upravila tak, aby byla jeho příprava jednodušší, rychlejší, a přesto neztratil svou výjimečnou chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sam Bell

11. 10. 2010 10:02
Dal bych si...

0 0
možnosti

blondýna*

10. 10. 2010 18:54
v osolené vodě??

fakt je nutné tu vodu solit, když se to vaří ve fólii???;-)

0 0
možnosti

fidora

10. 10. 2010 13:11
nádivka

stejné ingredience šoupnu do trouby v pekáčku a má to navíc křupavou krustičku :-P

0 0
možnosti

opportunity

10. 10. 2010 13:21
Re: nádivka

R^

0 0
možnosti

KarelV

10. 10. 2010 13:02
Výborný nápad !!!

K zeleninovému jídlu jako přílohu  JEDINĚ  játrový knedlík ... ;-DR^R^R^

0 0
možnosti

skrbling

10. 10. 2010 1:37
Vzhled nic moc

Vypadá to teda jak výsledek čištění kanalizace, ale mohlo by to bejt dobrý.

0 0
možnosti

Lanolin

10. 10. 2010 11:21
Re: Vzhled nic moc

Nemohlo, je !!! ;-D

0 0
možnosti