Diskuze

Domácí kávě začíná kralovat aeropress. Je malý, levný, rychlý a výkonný

Aeropress je jakousi kombinací filtrace a tlakové přípravy. Mezi milovníky kávy si v poslední době vybojoval obrovskou oblibu. Doplňuje další oblíbené způsoby její přípravy: french press nebo drip.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

punčoška

4. 11. 2010 7:52
nejsme tak bohatí, abychom si kupovali levné věci

jděte se skrytou reklamou někam.

0 0
možnosti

Lupulin

4. 11. 2010 0:09
new?

co to je za novinku? podobnej kávovar pracující na podtlaku mám doma už víc než 10 let a dokonce v hezčím provedení než je prezentován zde....

0 0
možnosti
SPTZ

Si0 po třetím zákazu

2. 11. 2010 18:00
Jedině Braun Kafee nebo Verlängerter.

0 0
možnosti
VP

sanborn

1. 11. 2010 9:58
do pressa se mele káva najemno autore?

ale jinak díky za článek o kávě...

0 0
možnosti
ZM

denek

1. 11. 2010 8:47
A teď pravdu...

má TOHLE z vás někdo opravdu doma 8-o ??

0 0
možnosti
HK

Trinii

1. 11. 2010 17:04
Re: A teď pravdu...

to je reklama, aby si to lidi, kteří jsou ovlivnitelní reklamou koupili, protože když to mají všichni a je to in, tak to budu mít takýýý

Jak průhledné.

0 0
možnosti
BAC

Bomben auf Christen

31. 10. 2010 17:14
...

Fuj ;-D Není nad pořádnýho tureckýho hrdlořeza:-P

0 0
možnosti
J

Jedenasedumdesatihodinovy.Ahmed

4. 11. 2010 10:35
Re: ...

Absolutní souhlas.. Ne tyhle teploušské břečky.

0 0
možnosti
JK

Horolezec-29

31. 10. 2010 9:31
A kdo to bude pořád čistit?

Mám presovar od De Longhi (Esam 3000) - stál 10.000 ,- a kávička jedna básnička...

R^ ne videu to vypadá jako pohodička, ale v praxi to bude neustále spousta špíny a bordelu + VĚČNÉ ČIŠTĚNÍ . Koho to bude dlouhodobě bavit????

Doma zmáčknu čudlík a už to jede samo :-) 

0 0
možnosti
EK

Deleter

31. 10. 2010 16:43
Re: A kdo to bude pořád čistit?

No tak to znám lepší způsob, jak se zbavit deseti táců. Na kolik tě vyjde jedno kafe, než se ta mašinka rozpadne? A čistit se to nemusí?

0 0
možnosti
VKJZ

Vedoucí kolotoče je zpátky!

30. 10. 2010 21:27
Neni nad vychlazenou dvanactku s cepici!

Kava je pro baby, chalpi si vypijou! :-)

0 0
možnosti
EK

Deleter

29. 10. 2010 6:45
Kdepak!

Správné espresso je připraveno tlakem nejméně 28MPa. Je pravda, že takový nadkritický kotel stojí jako dost hodně peněz, ale kdo chce kvalitku, tak si holt musí připlatit!

0 0
možnosti
R

rose814

29. 10. 2010 12:06
Re: Kdepak!

To si to připravuješ na primáru v Temelíně?? To tě opravdu musí nakopnout,takovýhle kafíčko...  Asi hodně energetický,co?

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

28. 10. 2010 20:58
Mletá káva na french press

Vidím, že tu je spousta kávových znalců a tak se chci zeptat, jestli někdo používá do french pressu mletou kávu z obchodu. Zkoušel jsem čerstvě nahrubo namletou ze specializovaného obchodu (dařila se mi nejlepší káva, jakou jsem kdy pil) zkoušel jsem některé dražší z marketů, výsledky byly všelijaké. Má někdo z vás nějakou osvědčenou značku, kterou lze běžně dostat v Tescu, Albertu apod.?

 

Mlýnek zatím kupovat nehodlám, nepřesvědčujte mě.

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

28. 10. 2010 20:59
Re: Mletá káva na french press

Případně je někde v centru Prahy nějaký rozumný obchod, kde v dobré kvalitě a za rozumnou cenu dostanu čerstvě umletou?

0 0
možnosti