Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Vařil jsem s Pohlreichem za zády a ani jednou mě nechtěl zabít

Většina z nás si myslí, že vařit umí každý, protože je to hračka. Vyzkoušeli jsme si to v soutěži, kde nám dýchal na zátylek šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Není snadné vyrovnat se s jeho ironií, nakonec ale iDNES.cz uspělo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Duke-Nukem

30. 10. 2010 16:30
no jo no,

slovenky..:-P

0 0
možnosti

nikotino

30. 10. 2010 10:01
Už léta

chodím do jedné a té samé hospody na obědy.Vaří tam naprosto fantastickej maďarskej gulášek se šesti:-))  a svíčkovou s brusinkama. Je mi uplně jedno že to s opravdovým maďarem nemá nic společnýho. Prostě je to ten "náš" jak ho všichni známe. Vaří tam už asi 30 let jedna a ta samá paní, a je to naprosto famózní kuchařka.V

0 0
možnosti

baki

30. 10. 2010 14:25
Re: Už léta

No jo, jenže kdo dneska neumí uvařit Aglio oglio petuccini di pasta con funghi la tortellini neni opravdový kuchař ;-D

0 0
možnosti

dlz25

29. 10. 2010 23:45
Byly doby

kdy Pohlreicha skoro nikdo neznal, a byli jsme spokojeni s tím, co nám okolní restaurace a hospody. No a teď, kdy se ukázal v TV, tak tu máme spoustu skvělých kuchařů a milovníků jídla, co chodí jenom do vyhlášených podniků (asi těch Pohlreichových). Pointa je v tom, že kvalitní restaurace tu byly i před Pohlreichem, ale ne každý byl ochoten tam nechat "půl výplaty".

0 0
možnosti

Kurri22

30. 10. 2010 0:13
Re: Byly doby

R^ Jo jo, je to jenom další módní vlna, jako třeba facebook, bohužel lidi se nechají tak lehce oblbnout médii.

0 0
možnosti

TTRX

29. 10. 2010 23:43
Tak hlavně aby si sám Polhreich nezlomil vaz

R^

0 0
možnosti

Lady Humussprey

29. 10. 2010 21:48
Je podobný jednomu opraváři praček, tak nějak

z jedné sorty. Také děla vědu z toho nic, co umí. Ono už to tak na světě chodí. Nelze si nevšimnout, že třeba génius z náklaďáku, je nejvíce pyšný na svůj řidičák, páč ho dostal na sedmý pokus.

0 0
možnosti

blahak

29. 10. 2010 21:55
Re: Je podobný jednomu opraváři praček, tak nějak

Tohle může říct jen ten, kdo vůbec neví... Zajdi k němu na oběd, večeři do Imperialu, nebo lépe do Divinis a pochopíš, co je skvělé jídlo.... Je v ČR jeden z nejlepších a vaří za ještě docela rozumné peníze. Klasika diskuze plná lidí ve stylu umím prdku, tak ho musí umět všichni okolo také X

0 0
možnosti

Jan9002

29. 10. 2010 8:51
Rád bych od něho něco snědl.

Kritizuje dost, tak bych chtěl ochutnat, že má na to právo. Nevíte, kde vaří?

0 0
možnosti

Kozlík Matěj

29. 10. 2010 8:57
Re: Rád bych od něho něco snědl.

buď jsi provokatér, kterýmu ironie moc nejde, a pak víš dobře, kde vaří, resp. které podniky mu patří. nebo jsi jouda, kterej to myslí vážně, a pak do Imperial Café raději nelez, protože ceny a vůbec úroveň gastro nerozdejcháš ;-)

0 0
možnosti

molllka

29. 10. 2010 8:26
nejsou těstoviny jako těstoviny

v pořadu na nože jsem si všimla že Pohlreich používá těstoviny z Gragnano, což mně opravdu moc potěšilo. Objevila jsem je tak před půl rokem a i navzdory vyšší ceně - jsou prostě s těmi obyčejnými nesrovnatelné. Opravdu mnoho italských receptů na těstoviny nespočívá "v utopení v omáčce", ale stačí jen pár přísad jako dobrý olivový olej, česnek, rajčata, ančovičky atd. Člověk se pořád učí jíst:)

0 0
možnosti

Johanzen

29. 10. 2010 8:20
asi

jsi byl mrtvej už dopředu...

0 0
možnosti

nemo4321

29. 10. 2010 1:23
proc jste v cesku

z neho vyprdnuty, to co dela v cesku je ve svete normalni standartni gastromie.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Chystáte se sázet brambory? Zkuste to letos nastojato

19. dubna 2024

Brambory se obvykle sázejí podle nadmořské výšky a odrůdy od dubna do května. V novém pořadu...

Venkovská zahrada, kde se moderní s respektem snoubí s kouzlem starých časů

16. dubna 2024

Zrekonstruujte starý dům na venkově ruku v ruce se starou zahradou tak, abyste zachovali jejich...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Potěšte se kvetoucími keři. Vybírejte, který by se hodil na vaši zahradu

18. dubna 2024

Není nic krásnějšího, než se projít zahradou nebo parkem, ve kterých na jaře kvetou květiny a keře....

Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu

21. dubna 2024

Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Oblíbený trik dvou druhů našich užovek? V ohrožení předvedou páchnoucí mrtvolu

20. dubna 2024

Žijí kolem nás, mnohdy o nich ani nevíme, přesto je příroda potřebuje a měli bychom za ně být rádi...

Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících

23. dubna 2024

V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....

Umí člověka rozpohybovat i vytáhnout z deprese. Vepříci, koně, psi i delfíni

23. dubna 2024

Nejenže jsou lidem věrnými souputníky. Zástupci živočišné říše jim mohou i vylepšit fyzické a...

Podzámecká zahrada v Kroměříži je plná energie a inspirace. I za deště

22. dubna 2024  10:42

Nemůžete zabloudit. Na spodní straně náměstí proběhnete mezi domy k zámku s právě opravovanou...

Liška byla nejlepším přítelem člověka, dřív než domestikoval psy, tvrdí studie

22. dubna 2024

Lidé kdysi patrně chovali lišky jako domácí mazlíčky dávno předtím, než se na scéně objevili...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!