- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Super reklama na hrnec jedné .. nejmenované, drahé a přesto nekvalitní značky. Během půl minuty se mu to tam chytá a pálí, se nikdy asiatům ani v bistru nestane, ni náznakem.
není nad maďarský guláš, slovenské halušky, českou svíčkovou, italskou pizzu , rakouský řízek
Asijskou kuchyni nesmíte posuzovat podle jídla, co si dáte v bistru na každém druhém rohu.
ale asi se to musí umět (stejně jako u každé jiné kuchyně). V Praze je výborná thajská restaurace Lemon Leaf v Myslíkově ulici. Akorát musí člověk chvilku vybírat, než najde něco přijatelně ostrýho
...na konci né, chilli papričky aby to mělo barvu :-D by mě shořela huba asi.
Do thajského kuřete se mi hodně osvědčilo tohle koření - http://www.caje-koreni.cz/koreni/70-thajsky-gril-satay.html . Jinak kuřecí prsa z Makra fakt není ideální krmě, lepší je nějaké lokální kvalitní řeznictví (což je v Praze taky problém :) ).
v lokalnim reznictvi jsou uplne stejna kurata jako v makru( pokud nejde primo o bio kurata v cene okolo 200kc/kg)makru bych ale duveroval vice, ma velky odbyt, system kontroly, buhvi jak dlouho to v malem reznictvi lezi
Někdy vyzkouším. Ale určitě tam nedám ty naše úžasný kuřecí prsa, co se běžně prodávají. To je totiž příšerný maso. Radši maso ze stehen...A ještě mě tak napadá, že sehnat ten arašídový olej taky nebude jednoduché, protože v Makru mají myslím jen pětilitrovku.