Diskuze
VIDEO: Amarounů z molekulární kuchyně se nenajíte, ale užijete si to
Děkujeme za pochopení.
_xprim01_
"Umění"?
K čemu mi je, že kombinují želatinu s propasírovanou zeleninou?
Tomach
Re: "Umění"?
:-) He he, ja zas nevim "k cemu je" kdyz neco cmara na platno, nota bene neco co je jen zmet barev nepripominajici nic realneho.
A realneji - k cemu je ze v divadle po ste opakuji neco, kdyz to mohli nahrat poprve na video a pak uz to jenom poustet na platno?
K cemu nekdo vyrezava sochy z ledu, kdyz stejne za par dni roztaji?
whitemagic
super už vím co určitě vynechám
ja si dám radši u babičky tu příšerně nezdravou a tučnou husu s bramborovým knedlem a zelím od obojího.Sice nebudu in , cool a jíny věci ale pěkně si zmastím hubu a nacpu bachor a ještě mi zbyde na věčeři a vyjde to na polovic
vena.m
Vadí mi ta chemie ...
... vypadá to, že bez pořádných Éček tu molekulární kuchyni neuděláš .. a z blbýho nechutnýho masa dělat voňavé a dobré mi přijde už jako zhovadilost ... ale nechutnal jsem ...
rizo3
Re: Vadí mi ta chemie ...
tam nepsali blbyho a nechutnyho, ale mene kvalitniho, napriklad maso z kravy je nizsi kvality nez z mladyho byka, asi takhle to mysleli, pokud to dokazou, proc ne
mlčanlivý boban
Môže to byť nesporne zaujímavé
len nesmiete mať alergie alebo problém s nejakým jedlom. Ono napríklad moja manželka sa po octe dusí, a ak by ju utajene nakrmili tým balzamikom, tak by molekulárna kuchyňa skončila na pohotovosti...
Nehovoriac o prípadoch, keď sa Vám nejaké jedlo vyslovene ekluje a oni vým ho podajú v inom háve. To sa potom to jedlo môže znovu ocitnúť v strede reštaurácie....
rizo3
Re: Môže to byť nesporne zaujímavé
tak pro takoveto lidi bude nejlepsi kdyz proste do takovych restauraci nebudou chodit, jednoduche
lutrysek
zbytecnost
zase jedna uplne zbytecna vec. clovek se z toho nenaji. proste nekdo prisel na to jak si vydelat na zbytecnosti pro "bohate". nezavidim, proste na to maji tak si muzou doprat, ale osobne si dam radsi normalni rizek nez gelatinovou kulicku. a chemie to neni, vylisek z ovoce ci zeleniny, smichany s gelatinou neni nic chemickeho. kdyz to teda nebudou dobarvovat.
HudsonStan
Chemie
I kdybyste to nazvali atomová kuchyně, tak to nebude nic jiného než potravinářská chemie. Xantanu zdar.
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...