Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEO: Amarounů z molekulární kuchyně se nenajíte, ale užijete si to

Při ochutnávce lahůdek z molekulární kuchyně dokonale pochopíte, co je to zážitková gastronomie, ačkoliv je to jen její zlomek. Poznávání známých chutí, schovaných v nečekaném hávu jiné konzistence, tvaru a často i barvy, je prostě nezapomenutelné. Na to sázejí šéfkuchaři, kteří je servírují mezi jednotlivými chody.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lipl

28. 11. 2010 18:08
Hmmm...

Ojebávka na tahání peněz ze snobíků.

0 0
možnosti

_xprim01_

23. 11. 2010 0:31
"Umění"?

K čemu mi je, že kombinují želatinu s propasírovanou zeleninou?8-o

0 0
možnosti

Tomach

26. 11. 2010 4:51
Re: "Umění"?

:-) He he, ja zas nevim "k cemu je" kdyz neco cmara na platno, nota bene neco co je jen zmet barev nepripominajici nic realneho.

A realneji - k cemu je ze v divadle po ste opakuji neco, kdyz to mohli nahrat poprve na video a pak uz to jenom poustet na platno?

K cemu nekdo vyrezava sochy z ledu, kdyz stejne za par dni  roztaji?

;-)

0 0
možnosti

whitemagic

22. 11. 2010 15:55
super už vím co určitě vynechám

ja si dám radši u babičky tu příšerně nezdravou a tučnou husu s bramborovým knedlem a zelím od obojího.Sice nebudu in , cool a jíny věci ale pěkně si zmastím hubu a nacpu bachor a ještě mi zbyde na věčeři a vyjde to na polovic;-D;-D;-D

0 0
možnosti

mattonka

23. 11. 2010 8:31
Re: super už vím co určitě vynechám

R^;-D

0 0
možnosti

vena.m

22. 11. 2010 9:32
Vadí mi ta chemie ...

... vypadá to, že bez pořádných Éček tu molekulární kuchyni neuděláš .. a z blbýho nechutnýho masa dělat voňavé a dobré mi přijde už jako zhovadilost ... ale nechutnal jsem ...

0 0
možnosti

rizo3

22. 11. 2010 10:09
Re: Vadí mi ta chemie ...

tam nepsali blbyho a nechutnyho, ale mene kvalitniho, napriklad maso z kravy je nizsi kvality nez z mladyho byka, asi takhle to mysleli, pokud to dokazou, proc ne

0 0
možnosti

s(h)arka

22. 11. 2010 8:52
a komu tím prospějete!!?

to i ten amaroun vypadal líp....

0 0
možnosti

matej.slanina

22. 11. 2010 8:10
velice zajimavy vynalez

R^

0 0
možnosti

mlčanlivý boban

22. 11. 2010 7:49
Môže to byť nesporne zaujímavé

len nesmiete mať alergie alebo problém s nejakým jedlom. Ono napríklad moja manželka sa po octe dusí, a ak by ju utajene nakrmili tým balzamikom, tak by molekulárna kuchyňa skončila na pohotovosti...

Nehovoriac o prípadoch, keď sa Vám nejaké jedlo vyslovene ekluje a oni vým ho podajú v inom háve. To sa potom to jedlo môže znovu ocitnúť v strede reštaurácie....:-P

0 0
možnosti

rizo3

22. 11. 2010 8:28
Re: Môže to byť nesporne zaujímavé

tak pro takoveto lidi bude nejlepsi kdyz proste do takovych restauraci nebudou chodit, jednoduche

0 0
možnosti

lutrysek

22. 11. 2010 7:32
zbytecnost

zase jedna uplne zbytecna vec. clovek se z toho nenaji. proste nekdo prisel na to jak si vydelat na zbytecnosti pro "bohate". nezavidim, proste na to maji tak si muzou doprat, ale osobne si dam radsi normalni rizek nez gelatinovou kulicku. a chemie to neni, vylisek z ovoce ci zeleniny, smichany s gelatinou neni nic chemickeho. kdyz to teda nebudou dobarvovat.

0 0
možnosti

HudsonStan

22. 11. 2010 6:03
Chemie

I kdybyste to nazvali atomová kuchyně, tak to nebude nic jiného než potravinářská chemie. Xantanu zdar. Rv

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!