- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a protože ho všichni děláme trochu jinak,chutná nám právě jen ten náš..ostatním ho buď pochválíme nebo znectíme, ale o tom našem si myslíme stejně,že je nejlepší
Prosím vás, bramborový salát je bramborový salát. Jsou na něj různé recepty, ale tyhle vymyšlenosti jako zdobení praženým špekem v čokoládě snad neurčují kvalitu toho základního - bramborového salátu.
Ale rvát naprosto jiné suroviny - fazlové lusky, ředkvičky či dokonce olivy no to bych řekl, že je kulinářské faux pas.
Na obrázku to vypadá zajímavě. Nebyl by kousek na ochutnání
Nebyl, protože došli i k poslednímu bodu v receptu, který se musí udělat, když děláte tyhle kulinářské experimenty. Za stáleho míchaní obsah hrnce nebo mísy vyklopíte do záchodu.
Slanina a čokoláda, tady se někdo rád dívá na Simpsnovi a tenhle recept přbrali od Homera
je naprosto nechutná Nejlepší brsalát je (pro mě) ve stylu Plachutty - brambory, ocet, hovězí vývar a šalotka. České brsaláty mi nikdy nechutnaly, ani od maminky ani od tatínka. Nejhorší jsou právě splácaniny co dům dal.
ale má to ještě něco společného s bramborovým salátem?
Pohled pro oko snad ano ale jíst bych to nechtěl.K takovému salátu se nehodí ani kapr ani vepřový řízek.Snad smažená chobotnice by k tomu šla.Někdy mi to přijde jako,že lidé už roupama neví co vymýšlet.Nic méně,proti gustu žádný dišputál.Jsou tací co jim to chutná tak tedy dobrou chuť.
ale co to je za stupidní nápad dávat do bramborovýho salátu jablka, fazole a worcestr a ozdobit to kobinací čokoláda+slanina+šlehačka?? pejsek a kočička vařili dort?