Diskuze
Na kvalitním extra panenském olivovém oleji nesmažte. Vyhazujete peníze
Děkujeme za pochopení.
honza2007
arašídový olej
kupuji u nás nejvíce Autor by neměl jen překládat, ale také uvažovat
yyj
Smažte !!!!! Nemyslím ve fritéze, ale...
Cokoli smaženého na extra virgin olio oil je daleko chutnější, než na čemkoli jiném.
Mám letité zkušenosti. Nevím zda EVOO který pravidelně kupuji v akcích, je zrovna nejkvalitnější, ale je deklarován jako EVOO. Používám rozprašovač oleje při grilování.
Používám také sádlo, které sám doma škvařím a dle Testu docela kvalitní máslo.
Ale i obyčejné topinky na EVOO jsou fantastické. Samotné i pod tatarák !!
Kašlete na vědce!!!!, v akci 1 l EVOO za cca 100-130,-Kč (většinou 0,5-0,7 l) stojí za ochutnání.
Deleter
Re: Smažte !!!!! Nemyslím ve fritéze, ale...
Nu, a jestlipak víte, proč se lisuje za studena? Nevíte. Ale to vám zjevně nevadí. Výrobcům taky nevadí, že vyhazujete peníze do wc, tak je vše v pořádku.
KOMON
A co karcinogení látky vzniklé z připáleného virgin oleje?
Vzhledem k tomu, že obsahuje množství vitamínu enzymů arom.látek se v něm při přepalování může vytvářet spousta karcinogeních látek...u toho za tepla z pokrutiny by to nemělo být tak strašné.
mafra_fan
obdobně důležitý a objevný článek jako
"Jak utírat správně prach"
yyj
není nad indulonu ,
Smažení topinek na induloně spojené s jejich jedením je výborné před milováním se s nymfožínkou.
mafra_fan
Re: Nejlepší je vepřové sádlo.
s tím ale nebude Diazepamová souhlasit
HeTomCat
Je to blbost.
Když opečete, usmažíte ... na pánvi jídlo na kvalitním extra panenském oleji a jakémkoli jiném, výsledná chu´ť je jiná. A když zakápnete třeba horké těstoviny s omáčkou, čerstvě naservírovaníé na stole, studeným olejem, ten celé jídlo zkazí. Samozřejmě, neměl by se olej přepalovat, ale o tom článek moc není... opět zavádějící informace
buzzzzzz
dobra informace
ale jak se do toho pripletli kalifornsti "vedci?"
Muci-Pucinek-v3.0
Re: dobra informace
To je novodobá verze "soudruhů z NDR"
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti
Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru
Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny
Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...
KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?
Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...
Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev
Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...
Jak máte zorganizovanou knihovnu? Nejlepší vychytávky pro knihomoly
Každý vášnivý čtenář ví, že čím víc knih doma má, tím náročnější je všechny ty skvosty nějak...