- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
kupuji u nás nejvíce Autor by neměl jen překládat, ale také uvažovat
Cokoli smaženého na extra virgin olio oil je daleko chutnější, než na čemkoli jiném.
Mám letité zkušenosti. Nevím zda EVOO který pravidelně kupuji v akcích, je zrovna nejkvalitnější, ale je deklarován jako EVOO. Používám rozprašovač oleje při grilování.
Používám také sádlo, které sám doma škvařím a dle Testu docela kvalitní máslo.
Ale i obyčejné topinky na EVOO jsou fantastické. Samotné i pod tatarák !!
Kašlete na vědce!!!!, v akci 1 l EVOO za cca 100-130,-Kč (většinou 0,5-0,7 l) stojí za ochutnání.
Nu, a jestlipak víte, proč se lisuje za studena? Nevíte. Ale to vám zjevně nevadí. Výrobcům taky nevadí, že vyhazujete peníze do wc, tak je vše v pořádku.
Vzhledem k tomu, že obsahuje množství vitamínu enzymů arom.látek se v něm při přepalování může vytvářet spousta karcinogeních látek...u toho za tepla z pokrutiny by to nemělo být tak strašné.
"Jak utírat správně prach"
Smažení topinek na induloně spojené s jejich jedením je výborné před milováním se s nymfožínkou.
s tím ale nebude Diazepamová souhlasit
Když opečete, usmažíte ... na pánvi jídlo na kvalitním extra panenském oleji a jakémkoli jiném, výsledná chu´ť je jiná. A když zakápnete třeba horké těstoviny s omáčkou, čerstvě naservírovaníé na stole, studeným olejem, ten celé jídlo zkazí. Samozřejmě, neměl by se olej přepalovat, ale o tom článek moc není... opět zavádějící informace
ale jak se do toho pripletli kalifornsti "vedci?"
To je novodobá verze "soudruhů z NDR"