- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mám pár jeho DVD a dá se na to koukat a když seženete ingredience tak i vařit a to dost jednoduše. To akorát tady v čechách se dělá čím větší patlála tím víc adidas ale udělat kuře dozlatova a neusušit už pomalu nikdo neumí.
kurnik co to s těma lidma je? to už neumí nikdo vařit? ne že bych mu ty prachy nepřál, ale příjde mi divné, jak teď jsou všude kuchaři a kuchaři a kuchaři...
třeba moje skorotchýně... přijedu tam na oběd a naservíruje mi kuře jirky babicy... že by po tom bylo blbě to zas ne.. ale patlanina to byla.. za týden na to byla u nás a vařil jsem já.. to si pošmakovala a hnedka chtěla recept... bohužel si to nikdy neuvaří, protože jsem jí jenom řekl co jsem do jídla dal, ale už ne přesný postup co do čeho a v jakém pořadí a v jakém množství... odpověď podle oka a chuti nestačí... ach jo..
Mezi Jamie Oliverem a Babicou je vskutku propastny rozdil (i kdyz se s nim Babica v nejakem rozhovoru snazil srovnat).
jako patlala - patlala, ale je zajímavý. Jenom udělat zdravé a chutné jídlo do jídelny dětem, to se nepodařilo ani jemu
hehe, Pohlreich na nasem malem pisecku muze byt v klidu, ale nedavno jsem cet na*ranyho Gordona, ten to asi nese tezce :-)