- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ale to je proto,že jsem líný jít s jídlem z kuchyně.
...leda za trest. Nemam uplne rad ceskou kuchyni...je prilis tucna. Kazdopadne s restauracemi v CR a Polsku mam pomerne bohate zkusenosti (vsak jsem taky v obou zemich zil). Polsko je zeme, ve ktere je typicke delat vsechno jen na oko...Takova Polka se z vnejsku muze jevit jako navonena krasavice, v realu by vas pak ale nemelo prekvapit, ze se ji v posteli vali exkrementy ruznych domacich mazlicku (vetsinou drobni hlodavci, pes nebo kocka by uz byl extrem) a vubec celkove se divcina chova tak, ze pokud nejste vylozene buran, je vam na zvraceni...Po prvnich zkusenostech si budete myslet, ze jste meli proste smulu na tu konkretni osobu a ze jina Polka bude proste jina...Tato najivita vas pote brzy prejde az poznate jinou Polku.Podobne je to s restauracemi...Muze to vypadat hezky, muze to hezky vonet, ale verte tomu,ze s hygienou si nikdo moc hlavu nelame. V jidle muzete najit prakticky cokoliv a to mnohdy opakovane...Najdete-li v jidle chlup, hledejte dal, verte, ze nebyl posledni.
Mozna jen vyhledavate sobe rovne...
Tak to je opravu roztomile ;o) 2.500.000 porci tataraku po 700 jidlech za den to je necelejch 10let provozu a to tam nic jinyho nevari? ;o) Hotel zavreli v roce 2005 a od ty doby je tam velkovyrobna tataraku - tady neco nesedi. Ach to chvastani ;o)
Pokud by ty tatráky vyráběli 5 let, tak by je museli mrskat tempem 58 kusů za hodinu (bez jakékoliv přestávky!!!).
To bylo možné snad jen v Sovětském Svazu
naše slavné hygienické normy a předpisy podpořené tím nejhorším lidským materiálem by tohle neskously. Takže leda do Polska....
.....nebo Madonnu? Nevěřím že by tam byla ta s jedním "N" no páni redaktoři-palec