Diskuze

VIDEO: Věnečky jsou mezi zákusky popelkou. Dokud neochutnáte ty poctivé

Poctivé domácí věnečky zvládnete i v domácích podmínkách. Upečte je podle tradičního receptu, který se dědí z generace na generaci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

chudacek.blbecek

3. 3. 2011 14:14
Hrnec na mléko nebrat

Při přípravě krému hrnec na mléko radši nepoužívejte, krém připravujte ve vodní lázni a někde blízko mějte studenou vodu, do které budete moct mísu s krémem namočit, kdyby vám nedej bože teplota moc vystoupala.

0 0
možnosti

dr.Hook

27. 2. 2011 13:23
Věnečky

jen tak na okraj, neměla by mít paní pokrývku hlavy?:-/

0 0
možnosti

Wolfling

27. 2. 2011 20:16
Re: Věnečky

Clovek by dospel k nazoru, ze to musi byt opravdu -sakra- dobry clanke, kdyz uz neni nic lepsiho na co si stezovat.

Pokud pani nema potravinarsky prukaz, tak to pravdepodobne stejne zdlabne sama a pokud zrovna akutne neplesati, tak to bez pokryvky hlavy prezije. Vy doma pecete a varite se sitkou?

0 0
možnosti

Albert.Pes

27. 2. 2011 12:52
Rakvičku nebo věneček?

Vyber si jedno, nevečeřel bys... ;-)

0 0
možnosti

Quick.

27. 2. 2011 12:43
Moc pěkně

ty věnečky nevypadají, odpalované těsto má být po upečení hladké a ne tak rozpraskané jak na videu. Poleva by měla být hladká a lesklá, tady to vypadá, jako kdyby to napatlalo malé dítě.:-/

0 0
možnosti

Profesionalka

27. 2. 2011 14:12
Re: Moc pěkně

Hodně husté těsto nebo moc páry v troubě....

0 0
možnosti

bojimbojim

27. 2. 2011 12:16
?????

Ano,dejte kvalitni suroviny atd.A najednou se ukaze v jednom momentu,ze oni tak davaji sunt mleko ARO!To jsou ty kvalitni suroviny?To nemluvim ani o tom co tam museli pak davat jeste jineho.Jako to byva,ze maslo nahradime sprostym prumyslovym tukem,co?8-o Rv ;-€

0 0
možnosti

femmefatalegia

27. 2. 2011 10:51
Hlasování

k čemu bylo hlasování, když to jasně vyhrála špička a tady je věneček? ;-D

0 0
možnosti

1000101110111010

27. 2. 2011 12:14
Re: Hlasování

Třeba už to měli "předtočené", takže špička bude (přes..)příště. ;-)

0 0
možnosti

Radka Pošta

27. 2. 2011 8:09
Ještě malý tip

Když zapnete troubu, dejte do ní plecháček s vodou. Určitě neprohloupíte. Výsledek jsou opravdu úžasně vyběhlé věnečky. Samozřejmě troubu otevírat pouze na výměnu plechů.

0 0
možnosti