Diskuze

Do výplaty daleko, chlebovec ze ztvrdlého chleba přijde k chuti

Chlebovec je poměrně rychlý, překvapivě šťavnatý a sladký nákyp, který je možné podávat i jako druhý teplý chod k obědu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

cannibal_aj

3. 4. 2011 23:09
Co na to Pohlreich?

a nebo Babica, probrali jste to z odborníky ? ;-D

0 0
možnosti

Vedran Kočevabčiči

4. 4. 2011 15:33
Re: Co na to Pohlreich?

Babica by to jeste prohodil a dal na 30 minut zapect, Pohlreich by prohodil Babicu oknem :-)

0 0
možnosti

Lanolin

3. 4. 2011 22:15
nedá mi to a musím se připojit

to je fakt laciný jídlo. Za ty peníze upeču třeba olejovou bábovku s kakaovým mramorováním.

A starý chleba? No ten obalím v rozkvedlaném vajíčku a osmažím, navrch potřu hořčicí, ozdobím pár kolečky cibule, dozdobím kapií či kyselou okurkou.

0 0
možnosti

Jean-Luc Picard

4. 4. 2011 10:56
Re: nedá mi to a musím se připojit

A hele, už vím co budu mít dnes k obědu a možná zkusím i tu bábovku (jestli najdu tu bábovkovou formu). ;-D

0 0
možnosti

starej Brůna

3. 4. 2011 16:43
Starý chleba nosíme do lesa zvěři

A pak ten kančí nebo srnčí guláš nejde s nějakým chlebovcem vůbec srovnávat.

0 0
možnosti

Lukas1000

3. 4. 2011 11:45
A tak ...

kdyz uz je daleko do te vyplaty ... co by byl spravny chlebovec bez par hoblin parmazanu prelity balzamikovou redukci cerstvych bio hrusek varenych s vanilkovym luskem. Jeste doporucuju prdat VSOP konak nejake zname znacky, lze samozrejme nahradit pravym Portskym vinem ...  ale to pouze pokud je do vyplaty daleko, jinak si doprejte samozrejme lepsi suroviny.

0 0
možnosti

cara al sol

3. 4. 2011 11:50
Re: A tak ...

Na chlebovec ovšem zásadně pouze smetanu jačí nebo venezuelskou bobří. Kravská smetana by ten levný pokrm nenapravitelně zkazila.

0 0
možnosti

modrá sardinka

3. 4. 2011 9:18
Levná mňamka

Inu - do výplaty daleko, tak nakoupíme vlašáky, rozinky, sušené brusinky a smetanu a připravíme si levný chlebovec ;-D8-o

0 0
možnosti

icebeer1

3. 4. 2011 9:26
Re: Levná mňamka

Předběhlas mne sardinko ! Vlastně předplavala.. ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

chrobaktruhlik

3. 4. 2011 7:40
a co

tak piliny smažené na induloně to by byla mňamka za pár korun... víte že chleba je konzumovatelný max. 2 dny pak je plný různých nedobrot ???

0 0
možnosti

ivoš

3. 4. 2011 6:44
Já raději slané,

tak dělám chlebovák podle Švýcarů: nastrouhat tvrdší chleba, pokropit mlékem, rozmíchat vejce se solí (a pepřem, kdo chce), nakrájet šunku (salám, zbylé pečené maso) na kostičky. Smíchat, nemělo by to být moc řídké. Péct na pánvi. A pozor - je to dost syté.

0 0
možnosti