- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a nebo Babica, probrali jste to z odborníky
Babica by to jeste prohodil a dal na 30 minut zapect, Pohlreich by prohodil Babicu oknem
to je fakt laciný jídlo. Za ty peníze upeču třeba olejovou bábovku s kakaovým mramorováním.
A starý chleba? No ten obalím v rozkvedlaném vajíčku a osmažím, navrch potřu hořčicí, ozdobím pár kolečky cibule, dozdobím kapií či kyselou okurkou.
A hele, už vím co budu mít dnes k obědu a možná zkusím i tu bábovku (jestli najdu tu bábovkovou formu).
A pak ten kančí nebo srnčí guláš nejde s nějakým chlebovcem vůbec srovnávat.
kdyz uz je daleko do te vyplaty ... co by byl spravny chlebovec bez par hoblin parmazanu prelity balzamikovou redukci cerstvych bio hrusek varenych s vanilkovym luskem. Jeste doporucuju prdat VSOP konak nejake zname znacky, lze samozrejme nahradit pravym Portskym vinem ... ale to pouze pokud je do vyplaty daleko, jinak si doprejte samozrejme lepsi suroviny.
Na chlebovec ovšem zásadně pouze smetanu jačí nebo venezuelskou bobří. Kravská smetana by ten levný pokrm nenapravitelně zkazila.
Inu - do výplaty daleko, tak nakoupíme vlašáky, rozinky, sušené brusinky a smetanu a připravíme si levný chlebovec
Předběhlas mne sardinko ! Vlastně předplavala..
tak piliny smažené na induloně to by byla mňamka za pár korun... víte že chleba je konzumovatelný max. 2 dny pak je plný různých nedobrot ???
tak dělám chlebovák podle Švýcarů: nastrouhat tvrdší chleba, pokropit mlékem, rozmíchat vejce se solí (a pepřem, kdo chce), nakrájet šunku (salám, zbylé pečené maso) na kostičky. Smíchat, nemělo by to být moc řídké. Péct na pánvi. A pozor - je to dost syté.