Diskuse k článku

VIDEO: Miso je podle Okamury tajemstvím japonské dlouhověkosti

V podstatě za čtvrt hodinky hotový rybí vývar zahuštěný pastou ze sojových bobů, s bramborami a mořskými řasami. To je nejpopulárnější japonská polévka misoshiru neboli miso, kterou si Japonci připravují v nejrůznějších obměnách prakticky každý den.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

boqvai

Miso

Polévku jsem si uvařil pár dní po odvysílání její přípravy v pořadu s Italem v kuchyni. Ač mám asijskou kuchyni rád a s chutí objevuji nové a nové recepty, polévka miso mi bohužel moc nesedla. Do teď přemýšlím nad tím, jestli jsem ji špatně připravil anebo prostě není tato polévka můj šálek kávy.

Nevíte někdo o nějaké japonské restauraci v Praze (a teď nemyslím třeba přímo nějaký Sushi bar, těch je vcelku hodně)?

0/0
16.3.2011 1:41

Haluzorium

Re: Miso

http://www.miyabi.cz/

0/0
16.3.2011 6:26

s(h)arka

Re: Miso

dobré miso ti připraví i v Bekara OK  v Legerovce....

0/0
16.3.2011 7:33

opportunity

Re: Miso

Celkem dobrá a cenově dostupná v YO!Sushi na Sladkovského náměstí (tram. 9, 26, 5 zast. Lipanská).

0/0
16.3.2011 10:17

Najdete na iDNES.cz