- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Pochlubte se, líbí se mi to, ale nevím zda se do toho pouštět ;-)
proč to musej přejmenovávat na marmeládu, když je to čatní (CHUTNEY)?
Tohle jsem jedl v jedné zahraniční restauraci k výborné paštice a teď mi to chybí. Paštiku pochopitelně seženu, ale tohle jsem nikde neviděl. Tak si to uvařím
dobrý den, máte mrkvovou zmrzlinu?
Recept vypadá zajímavě, ale mám obavu, že se to přehání s cukrem. 0,6 kg cukru na 1 kg cibule se mi zdá příliš a pokud bych to dělal tak bych dal polovinu a v průběhu vaření bych popř. trochu přidal podle chuti.
Jaky druh vina a jaky druh cognaku pouzit?
A jeste, omluvte prosim dotaz zacatecnika, jak se provadi sterilizace? Diky!
výborný bude např. sklepmistr a napoleon
jisté mexického, thajské houbičky