- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
sice jsem dlouho nemarinovala a víno a kořen jsem vynechala, i tak to bylo dobré, děti si pochutnaly, dokonce jsme zkoušeli jíst hůlkami, ať mají radost. Ale na mou váhu je to dost mastné, nevím, jak to dělají Japonci.
Já osobně raději počkám, až budu mít čas sehnat všechny suroviny. A co zkusit dát ty kousky okapat na ubrousek?
fandím, svým způsobem to asi nemá lehké, v Japonsku bude moc český, tady moc japonský oproti průměru. Je to takový nezmar, nenechá se odradit, jde si za svým a to je sympatické. Jídlo určitě vyzkouším, ale kromě sojovky asi nic jiného nedám. Je to zajímavé, že nám někdo, kdo mluví dobře česky a zní rodile může přiblížit japonskou kulturu a zvyky, které jsou pro nás hodně vzdálené. Svět se sbližuje.
že budete mít plný talíř bramborového škrobu a ne masa.... To jsou přesně ty sajrajty z KFC. Člověk má plnou hubu strouhanky a za 20 minut má opět hlad..
Radsi gulas se sesti, po tom se hezky pospava a diskutuje na iDnesu, co? :-D
Sůl nad zlato! Trošku by se mělo maso osolit před naložením, trošku by se měla osolit směs mouky a škrobu.
Jinak mě fascinuje popisek obrázku: smažte 5 minut a recept: smažte zhruba 3 minuty.
Obrázky a popis dělali 2 lidé, kteří spolu nekomunikovali?
Neměl jsem mirin, neměl jsem saké, jen sojovku, česnek, zázvor a stolní víno.
Sežralo se celých 500g s bramborovou kaší.
A co nahradit to saké pivem? Jistě, chuť je jinde, ale pivní těstíčko přece taky existuje, ne?
Spíš by to chtělo i recept, aby se daly sehnat ingredience.
A která ingredience prosím se v současné době nedá sehnat? Vždyď to mají v koutku exotické nebo orientální kuchyně (nebo jak to nazývají) v každém větším super-hyper, stačí se jen podívat. A v pokud se nechci dívat, dá se nahradit.
To jídlo vypadá opravdu úžasně. Nikdy bych neřekl že pan Okamura má takový kuchařský talent
On podniká v gastronomii, tak asi něco vědět bude :-) Ale vypadá to fakt krásně :-)