- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
O citronele či citronové trávě se dočtete i zde:
http://www.vseovareni.cz/magazin/abeceda-koreni-celer-cibule-cesnek-a-dalsi/
Třeba o jejím využití při vaření, ale i mezi která koření ji řadíme.
A ještě jsou sazenice v nabídce?
(BTW ani nemusej bejt citronový)
Najemno nakrajenou cibulku nechame zesklovatet na masle (zadny margariny a lehce roztiratelny shity, normalni MASLO!), podlijeme bilym vinem (muskat se nehodi) a nechame varit. Citronovou travu nakrajime na drobno a prisypeme. Az se vino skoro vyvari a zase se objevuje tuk, osolime, pridame kari a zalijeme smetanou (klidne pul napul 31/12%). Jeden kelimek smetany jsou cca 2 male porce omacky. Nechame provarit tak, aby omacka zhoustla. Pak procedime skrz jemny cednik.
Muzeme podavat k rybam, vyborna je treba na lososa.
Brambory? Kukuřici?
A on vás někdo nutí?
Snažte se pochopit, že ne každého baví to co vás. Některé lidi to baví a jsou rádi za takový malý informační podnět.
Nemáme jen dvě možnosti, ještě je tu třetí možnost. Já mám třeba citronovou trávu dovezenou z Thajska z dovolený.
No vidíte jak je to dobrý článek, konečně jste se nevtíravě mohla pochlubit svou dovolenou