Diskuze

Testujeme kurzy vaření: zapálená Požárová naučí domácí knedlíky

Tentokrát jsme pro vás otestovali netradiční kurz vaření. Dýchánek, jak mu říká známá autorka kuchařek Což takhle dát si... Lenka Požárová, ho totiž pořádá u sebe doma. A tak jsme mohli vidět nejen hrnce, v nichž vznikají její netradiční recepty, ale i obsah lednice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mat_Hawk

14. 4. 2011 14:18
tak jsem se dočtla

spoustu o autorce, o jejím strachu, jestli si s někým sedne, o její touze popíjet při vaření.. proboha proč? o tom, že jí není příjemné lézt někomu do kuchyně... to si nezjistila, v jakém prostředí kurz proběhne? Nerozumím, proč lidé dávají hromadu peněz za to, aby se naučili knedlíky, které mohou o víkendu zkoušet uplácat doma a za zlomek ceny, ale budiž, ale tenhle článek je fakt spíš sonda do duše paní Černé než do vaření u Lenky Požárové.

0 0
možnosti

flames828

14. 4. 2011 17:46
Re: tak jsem se dočtla

To už jsem tu psal u minulé recenze, že se autorka spíš věnuje povídání ´kterak jsem šla na kurz´, než samotnému kurzu, o kterém jsme se dozvěděli naprosto kulové. Uplně o ničem.

0 0
možnosti

Witty1

13. 4. 2011 17:54
Me se

libi jako zenska,takze bych to mozna i bral;-D

0 0
možnosti

neznalek_na_mesici

13. 4. 2011 17:09
???

Uff, zenske plati tisice za to, co by mely umet z domova od svych maminek, tet a babicek :-)

0 0
možnosti

Mat_Hawk

14. 4. 2011 14:22
Re: ???

Budete se možná divit, ale z vlastní zkušenosti vím, že naučit se "vařit s maminkou" je někdy problém - předně jsou maminky, které jsou schopné svoji ratolest donekonečna peskovat "jak to krájíš tu cibuli", "vem si tenhle nůž a né tamten", což jakoukoli chuť naučit se vařit změní v naprostý odpor, a také je potíž nasoukat dva lidi do průměrné panelákové kuchyně, aby se tam hodinu pohybovali a nezapíchli se přitom neustálém postrkování a přelejzání.

0 0
možnosti

akademik Richard

13. 4. 2011 8:33
Psat do recenze

ze chybel chlast? Hmm

0 0
možnosti

aza_

14. 4. 2011 14:30
Re: Psat do recenze

taky se nad tím pozastavuju

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

13. 4. 2011 8:11
kde jsou ty recepty sakryš

8-o;-D

0 0
možnosti

Richard Kába

13. 4. 2011 6:50
Trochu nevyvážená recenze ...

Já bych si u recence kursu vaření představoval, že se po nějaké době autorka oprostí od svého negativního pocitu z toho, že je v cizím bytě (předpokládam to tušila už když se přihlašovala) a dozvím se v článku něco o tom kurzu vaření. Místo toho čtu autopsychoanalýzu toho co prožívala autorka článku, představy o tom, jak ona by doma takový kurs vést nemohla, v závorce se dovím, že nejoblíbenější recept autorky byly špenátové koule a tím to končí. Pak už jsem čtu o tom, že tam navíc byl manžel, že se povídalo o kuchyňksých potřebách, a že autorka je zvyklá na jiných kursech pochlastávat, což jí tady neumožnili. To se na mě nezlobte, ale kdybych se rozmýšlel, zda kurs navštívit, z tohoto článku se nedovím jedinou relevantní informaci.

0 0
možnosti

Queen_of_the_Hill

13. 4. 2011 7:52
Re: Trochu nevyvážená recenze ...

To jste si ještě nezvykl, že autorčiny články o kurzech vaření jsou prostě takové? Lepší už to nebude...

0 0
možnosti

Labia Majora Zemanová

13. 4. 2011 6:35
...

Chapu to dobre, ze ta pani nekomu za 3 tisice doma ukaze jak se vari knedliky?

Jestli ano, pak je to zajimavy paradox. Clovek musi byt natolik schopny, aby si vydelal tolik penez, ze mu neni lito vyhodit trojku, za takovou cypovinu a zaroven tak neschopny, ze neumi uvarit ani knedlik. Kazdopadne to ma zajimavy potencial, asi zacnu doma poradat kurzy pro kutily - zatloukani hrebiku za 999 Kc.

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Seznamte se s Ninou, francouzským buldočkem budoucnosti

26. března 2024

Chovatelé se snaží zachránit francouzského buldočka tím, že odstraňují jeho hlavní zdravotní...

Ve spáleném Českém Švýcarsku už vyrostly břízky ze semínek do výšky metru

22. března 2024

Vědci Botanického ústavu Akademie věd se nestačí divit, s jakou rychlostí se obnovuje vegetace na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice

25. března 2024

Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek

24. března 2024

Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...

Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc

29. března 2024

Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...

Ve skleníku topí koňským hnojem, prodlouží si tak sezonu o týdny

28. března 2024

Novou pěstební sezonu zahajují Lucie a Brett Gallagherovi už na konci února. Přestože pozemek v...

KVÍZ: Jak se vyznáte v pivu a jeho čepování?

28. března 2024

Pivo je českým národním nápojem a v jeho konzumaci se pravidelně držíme na horních příčkách...

Semínka rajčat koupejte v heřmánku, radí zkušený zahradník, jak na výsev

27. března 2024

Semena rajčat se tradičně vysévají na Josefa, nicméně do Velikonoc to pořád stihnete tak, abyste po...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!