Diskuze

VIDEO: Mrkvový dort s mandlemi a citronovou polevou krok za krokem

Když byly hospodyně po 2. světové válce nuceny šetřit, vpašovaly strouhanou mrkev i do dortu. Zatímco se Anglie s Amerikou přou o autorství, Italové si kyprý dortík ještě vylepšili přidáním mandlí a navoněli ho citronem. Opravdu stojí za vyzkoušení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Albína

18. 4. 2011 14:28
není toho

cukru moc? a čím by asi tak šel nahradit? hnědým cukrem? místo cukru dát část medu?...

0 0
možnosti

skoog

17. 4. 2011 19:11
Nedávám tolik mandlí

a kořením navíc zázvorem a skořicí. Polevu dělám z philadelphie, cukru a citrónové šťávy. Výborná buchta!

0 0
možnosti

Skippik

17. 4. 2011 22:53
Re: Nedávám tolik mandlí

Já taky, a je to lepší než bílková poleva. Teda v ČR nahrazuji mascarpone nebo lučinou.

0 0
možnosti

orinka3

17. 4. 2011 19:04
no, proč ne?

Když dám do čehokoliv 30 Dg mandlí, bude to určitě delikatesa.

0 0
možnosti

Štír2

17. 4. 2011 18:07
Děkuji. Já radši zůstanu u "klasiky".

0 0
možnosti