Diskuze

VIDEO: Kuře s cibulí a vajíčkem, japonská klasika hotová v cuku letu

Oyakodon je takový japonský chleba s máslem, tedy rychle připravené tradiční jídlo. Rýži mají Japonci kdykoliv v rýžovaru hotovou a kuřecí kousky zalité vajíčkem jsou připravené za chviličku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

burmajones

14. 5. 2011 15:33
Já bych přeložil slovo Oyakodon

jako psí zvratky.

vypadá to podobně

0 0
možnosti

aswe2

11. 5. 2011 14:33
Urcite vyzkousim!

Japonska kuchyne je prima :)

0 0
možnosti

Petrik73

11. 5. 2011 14:50
Re: Urcite vyzkousim!

Já doufám, že toto není japonská kuchyně. A pokud, tak v podání místního "kuchaře" Akiro Babica.

0 0
možnosti

Inkvizitor Johny

11. 5. 2011 12:36
Kuře a vejce

Stačí mít ty suroviny trochu kontaminované a jelikož se to nedostatečně prohřeje, tak máte o perné chvilky na WC postarány;-D Ale jinak v pohodě. Až narazím na potřebné ingredience, tak zkusím.

0 0
možnosti

el-lobo

11. 5. 2011 15:26
Re: Kuře a vejce

Proč? Tři minuty se to vaří, to bohatě stačí.

0 0
možnosti

TarasBulba

11. 5. 2011 11:51
Granulovanej rybí vývar ? Tak to opravdu ne

0 0
možnosti

ctyriprouzky

11. 5. 2011 11:34
to se tu zase namnozilo

plesatejch netolerantnich guru od vareni se stale stejnymi pritroublymi hlaskami, protoze zdenda by oyakodon varil uplne jinak. ne jako japonci kteri preci vareni japonskych jidel nerozumi :)

0 0
možnosti

Petrik73

11. 5. 2011 12:48
Re: to se tu zase namnozilo

O to přeci nejde. Já (a myslím, že většina z nás) měla o japonské kuchyni trochu jiné mínění. Ale ono to skoro vypadá, že to vaření se skládá většinou z rozmíchání nějaké pasty (nebo kostky) ve vroucí vodě a pak se do toho něco prdne.

0 0
možnosti

generalmajor

11. 5. 2011 11:31
To je zase

HUMUS!!!Rv!!!!!!

0 0
možnosti

zofie_mandelikova

11. 5. 2011 11:21
a ty suroviny jako seženu kde?

a když nemáte parmazán, vražte tam eidam.  Ten recept snad psal Babica

0 0
možnosti

síma25

13. 5. 2011 16:52
Re: a ty suroviny jako seženu kde?

Proč reagujete na něco, co jste nečetla? Kde seženete suroviny je jasně napsané v textu článku.

0 0
možnosti

Scarlett from Scottland

11. 5. 2011 10:32
no já nevím

měla jsem o japonské kuchyni vyšší mínění, ale od té doby, co tu na Idnes je tento seriál, tak je to od desíti k pěti. Raději ty špagety.......

0 0
možnosti

roedor

11. 5. 2011 12:02
Re: no já nevím

nápodobně...

0 0
možnosti

TDW

11. 5. 2011 8:52
Suroviny

Na rozdíl od italských receptů na které se snad už dnes minimálně v hl.městě (a krajských také) dají sehnat  bez problémů, s japonskými je to horší. Nic z toho se běžně neprodává... To se pak špatně vaří...

0 0
možnosti