- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
jako psí zvratky.
vypadá to podobně
Já doufám, že toto není japonská kuchyně. A pokud, tak v podání místního "kuchaře" Akiro Babica.
Stačí mít ty suroviny trochu kontaminované a jelikož se to nedostatečně prohřeje, tak máte o perné chvilky na WC postarány Ale jinak v pohodě. Až narazím na potřebné ingredience, tak zkusím.
Proč? Tři minuty se to vaří, to bohatě stačí.
plesatejch netolerantnich guru od vareni se stale stejnymi pritroublymi hlaskami, protoze zdenda by oyakodon varil uplne jinak. ne jako japonci kteri preci vareni japonskych jidel nerozumi :)
O to přeci nejde. Já (a myslím, že většina z nás) měla o japonské kuchyni trochu jiné mínění. Ale ono to skoro vypadá, že to vaření se skládá většinou z rozmíchání nějaké pasty (nebo kostky) ve vroucí vodě a pak se do toho něco prdne.
a když nemáte parmazán, vražte tam eidam. Ten recept snad psal Babica
Proč reagujete na něco, co jste nečetla? Kde seženete suroviny je jasně napsané v textu článku.
měla jsem o japonské kuchyni vyšší mínění, ale od té doby, co tu na Idnes je tento seriál, tak je to od desíti k pěti. Raději ty špagety.......
Na rozdíl od italských receptů na které se snad už dnes minimálně v hl.městě (a krajských také) dají sehnat bez problémů, s japonskými je to horší. Nic z toho se běžně neprodává... To se pak špatně vaří...